Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

paperboy által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (34)Időben csökkenő Időben csökkenő
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
2009.03.17. 00:45
Az uj hozzaszolok kedveert pedig felhivom mindenki figyelmet arra az aprosagra, hogy en kizarolag a palya kezeleset, az ott dolgozok viselkedeset, es a pofatlanul magas arakat, valamint a rugalmatlansagot kritizalom. A helyi sajatossagok, mnt hoviszony, domborzat, magassag adott dolog, en is tisztaban vagyok ezzel. Sajnos a nemtorodomseg, a bunko hozzaallas is helyi sajatossag lehet, amin nem lehet valtoztatni... ha igy van en kerek elnezest.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
2009.03.17. 00:40
ja, es eles, de egyszeru elmere vall, hogy en mas neven jelentkeztem volna be, nincs szuksegem hangadokra. amit mondani akarok, elmondom.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
2009.03.17. 00:38
Machurol annyit, hogy lezarvan a vitat priviben irtam neki, hogy ne rontsam itt a levegot. erre kiteszi az adataim. azt hiszem, ezzel messze tullepte egy forum kereteit, ezuton felszolitom a forum moderatorait, hogy a forum szabalyzataban foglaltak szerint szankcionaljak machnu tevekenyseget, egyuton toroljek machu erre vonatkozo hozzaszolasat.

koszonettel:

paperboy

ui: valoban kiabaltam, sose tagadtam. a baratnom meg szegeny eleteben nem kolcsonzott, megkoszonte, hogy kialltam erte, es csak azert fizetett, hogy a jonak igerkezo delutanunkat ne 3 ora ertelmetlen autokazassal toltduk, hanem boardozzunk egy kicsit.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
2009.03.16. 13:22
Robin: eleg ciki, hogy kellemetlen beirasokat torlik. ez a jo moderalas. irtam en valamit itt Lachtalrol? sztem nem.
Machu: legyen erre is ar, lehetoseg. ez nem egy fel alma, ez ket kulon termek, ahogy az osszes koliben. es ne mondd mar nekem, hogy nagy csapatra vartal vasarnap du 2kor!!! ekkor kell rugalmasnak lenni. veges keszlet? mirol beszelsz ember? vasarnap du bereltem, zaras elott 2,5 oraval. ja, hogy akkor jon a csapat? akkor igazad van :-)Aki ott berel f4kor tobb napra, az ott lesz f5kor is hogy elvigye. Szett? milyen SZETT? ezt te is kulon veszed a nagykerben! es minden 44 es deszkahoz keszleten tartasz 36-39 ig bakancsot? (mert akkor plane van felesleges bakid.
Az olvadas nem a ti hibatok, sot meg is dicsertem, hogy van ho. a baj a helytelen palyakezeles. ti. hol fold, hol melyho. de tudom, hogy draga a bully, de ha mar van... a minimalberet visszaszivom, valoban nem tudom, hogyan van bejelentve. de vessetek ossze egy osztrak koli berleti dijat egy ittenivel,es egy osztrak kolis beret az ovevel. nem ugyanaz a raforditas....
Zsoci: miert nem akarod megbontani? mert MAGYAR a mentalitas, lehuzos, leszaros, fizessen a kocsog, ha sielni akar (a kocsogot magamra ertem, mielott barki megsertodik)
kolzol: az 500 Ft-os sultkrumplinak nezz jobban utana, hogy egy osztrak mennyit vehet belole egy atlagfizibol, es te itthon mennyit veszel belole, sztem kint relative olcsobb.
Nagy Tamas: en egy szot sem irtam arrol, hogy ott milyen sielni, es a kiszolgalas, ar-teljesitmeny aranyt kritizalom. de elhiszem neked, hogy jol erezted magad
Ja es az utalkozoknak: nyaron azert meg megyunk kirandulni, de oda viszek bakancsot:-)
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
2009.03.15. 19:37
kedves mindenki. 4 eve megfogadtam, hogy soha tobbet nem jovok magyar palyara. Ennek az oka a draga berlet, es az eszmeletlen bunko liftkezelok voltak. ma megis megtettem, gondoltam, arra eleg lesz, hogy felfrissitsem SB tudasom. Hat sajnos elegge befurodtem. Az mondjuk nem semmi, hogy 13 fokban meg van sielheto ho, telleg le a kalappal. a huttek is jol neznek ki, aranyos fahazak. Eloszor akkor lepodtem meg, mikor kiszalltunk a parkoloban, ahol a kasszak vannak, a tanulopalya, es minden mas, mondhatni a centrum. ennek ellenere 2-3 km-t kellett autozni a kolcsonzoig, a palya legaljaba, ahol viszont mar szinte pocsolyak voltak a palyan. en nem tudom, hogyan kezelik oket, de a fekete fold kilatszott a palya kozepen, a szelen meg el lehetett sullyedni a mely hoban (a szele kb a palya harmadat jelentette)ok, mit is varhatunk 650 m-en...
DE amit a "kolcsonzoben" tapasztaltunk, az vegleg sok volt. ketten voltunk, akartunk berelni 2 par cipot, es egy boardot. mig en a parom boardjat allitottam, kiderult, hogy egy par cipoert 2,5 orara (du n3 volt akkor mar) 4000,- megegyszer irom NEGYEZER forintot mertek elkerni. a cipo egy alapkategorias deeluxe volt, nagyker aron kb 16 000 Ft. minosegre teljesen jo, parszor lehetett kiadva. nem is kell tobbszor, 4 alkalombol megvan a beszerzesi ar. A kis visko, es a tusko alklamazott 4 oras minimalberre bejelentve -ha egyaltalan- biztosan nem veri fel ennyire az arat. Szohoz sem jutottam, mert pesten egy napra egy bakancs 600 es 1200 FT kozt van. felhaborodasomra a "kedves" de total idiota kolcsonzos csak annyit tudott mondani, hogy nem o a tulaj, nem tud mit tenni, es hogy mekkora beruhazas volt a sipalya es ezzel is tamogatom a beruhazast. hat ettol teljesen kiakadtam. azt hittem, hogy a berlettel tamogatom, ami szinten elkepesztoen sok a palyahoz kepest. (alacsony, keves palya, kis szintkulonbseg) mi kozte a kolcsonzesnek a palyahoz? felhaborito volt, hogy se a honlapon, se a boltban nem volt kiirva semmi arlista, raadasul teljesen helytelenul a szemelyit is lemasoltak, ami adatvedelmi szempontbol is problemas. nem szamoltam pontosan ossze, de min. 5 fogyasztovedelmi hibat sikerult egy apro kolcsonzoben osszeszedniuk. en csak ajanlani tudom, hogy egy nalam indulatosabb es tettrekeszebb emberrel ne talalkozzanak ossze, mert alaposan megutheti magat a beruhazo. ajanlom neki, hogy alaposabban nezzen korul a kolcsonzos arak kozott, es ugy egyaltalan menjen el egy vendeglatos-kereskedelmi tanfolyamra, ahol legalabb megtanulja, hogy mikent kell viselkedni. hatha el tudja mondani az alkalmazottaknak, hogy hogyan ertelmezni a szolgaltatas-fogalmat, hogy ha nem is kedvesek, legalabb korrektek legyenek. Gondolom, amikor a haverjaival golfozott a beruhazo, inkabb az arres es lehuzas volt a tema. eleg sok hatrannyal indul ez a palya amugy is, legalabb ne rontsak el meg jobban a "palyamunkasok". most mar biztosan tudom, hogy soha nem fogok sielni menni a matraba, es mindent meg fogok tenni, hogy masok is messzirol keruljek el.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2008.11.19. 00:29
én is itt vagyok lachtalban, csatasorban állnak a hoágyuk, és tolják a havat ezerrel, minusz 6 fok van. reggel megyek hoe,bert epiteni, az tuti.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2008.09.16. 12:58
Sziasztok, most jöttem meg Ausztriából, Lachtalban is eltöltöttem pár napot, hogy megnézzem, mi változott tavaly óta. Először is, a Sítársaság nagyon dolgozik, új, Tavat! épitettek a hegy tetején, hogy legyen elég víz az új (6db) hóágyúkhoz. állítolag 3 nap alatt az egész pályarendszert be tudják majd havazni, ha hideg van, uh nem kell aggódni a besielő táborosoknak sem. főleg, hogy egesz ejjel havazott, és minden hófehér volt Lachtalban, nagyon vicces volt nezni a legelő teheneket a havas sípályán. Ugyhogy érdemes foglalni mindenhol, a szállodák ugyan épp zárnak, de recepción égnek a vonalak, mert rengetegen foglalnak már most. Ugyhogy aki jó időben akar síelni, annak érdemes előre gondolkodnia. A Monarchia Park, a Lachtalhaus a legjobb szállodák arrafelé, érdemes a neten rákeresni.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2008.03.02. 20:00
SZiasztok, tegnap jöttem haza Lachtalbol es mindenkinek ajanlom, mert tegnap este ota megallas nelkul havazik. annyi esett, hogy biztosan kitart marcius vegeig. nagyon jok a palyak, a ahuttek is nagyon hangulatosak. Egyik nap mikor faradtak voltunk, kiprobaltuk a felesegemmel Monarchia Parkban a szaunat, nagyon hangulatos, a gyerekeim meg addig jol elvoltak a medenceben. nagyon jol ereztuk magunk. ajanlom a Lachalhaus ettermet mert sok pincer tud magyarul, meg az uj Sonnalm hüttét, mert ott tilos dohanyozni.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2008.01.27. 20:17
Sziasztok. Hobringarol nem tudok, se sisak, komplett felszereles a Lachtalhausban berelheto. ott van a Siiskola is. a horol annyit, hogy tegnap gyönyörü ido volt, ma pedig egesz nap havazas, a kocsimat 3x astam ki a 20 cm ho alol. a sisakot mindenkepp ajanlom, mert mas teruletekröl minden evben hallok MAGYAR aldozatrol. nem kell venni, otthon barhol berelheto. szinte nincs gyerek sisak nelkul a palyan. tegnap voltunk ejjeli szankozason, felvitt minket a Pistenbully a Klosterneuburger hüttebe, atmelegedtünk, aztan irany a szankópalya. nagyon elveztuk, es az egesz csak 6 euroba kerult. nagyon nagy moka. de vigyetek sisakot :-)
udv paperboy
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2008.01.17. 01:53
Kedves hozzaszolok, Lachtal sztem igenis jo hely a tanulashoz, legalabbis miota teljesen fel lett ujitva a tanulopalya. iden 3 km-rel bövültek a palyak is. A piros palyak egy resze is teljesen kek. aki itt tanul sielni (en ket eve itt tanultam meg boardozni 20 ev sieles utan) az meg sokat tud fejlodni, mert nagyon igenyesek es valtozatosak a palyak. van magyar oktato is. szerencsere itt iden az enyhe hullamok ellenere is havazott, nem uyg mint pl karintiaban. a szallasok is nagyon igenyesek, en a Monarchia parkot ajanlom, mert nagyon szép es vannak olcso idoszakok is. erdemes koran foglalni, mert az ismeroseim egyszer mar lecsusztak rola, olyan jo a foglalasuk. a lachtalhaus pedig egeszen a 6-os felvono mellet van, uh annal jobb palyaszallas nincs is lachtalban. mindenhol beszelnek magyarul is, nagyon jol ereztem magam legutobb is. evek ota visszajarok, es egy csomo mindent fejlesztenek folyamatosan.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2007.03.06. 13:47

Annak ellenere, hogy ejjel mindig fagy, a hoagyuk nem mennek. A homerseklet es a paratartalom függvenye, hogy mikor lehet oket beinditani, ui ha ez a ket parameter nem stimmel, akkor nem alakulnak ki a hokristalyok, es csak jegesse valik a palya.
A Pistenbully-k viszont egesz ejjel jarnak, es reggeltol kora delutanig nagyon jo a palya minosege.
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2007.02.27. 18:46
Alpengasthof Lachtalhaus *** szállás, félpanzió, büféreggeli, szauna, pályaszállás

Szezonzáró árak, ideális körülmények

03.09-12 94,00/fö (141,00 helyett)

03.16-18 71,00/fö (94,00 helyett)

03.23-26 94,00/fö (141,00 helyett)

03.23-30 235,00/fö (329,00 helyett)

04.01-08 210,00/fö (294 helyett)

Még vannak szabad szobák!!!
Foglalás magyarul: adrienn@lachtalhotels.at
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2007.02.18. 11:46
Sziasztok,

Tegnap tökéletes volt az idö, a siiskloatol kaptam egy top lecet is, uh gondoltam kiprobalom, miet is ert a mult heti 2x 10 centi friss ho. azt kell mondanom, hogy ennel jobb korülményeket almodni sem lehetne, friss ropogos ho, preparalt palya, ennyire jol regen ereztem magam.
uh Lachtalt mindenkinek csak ajanlani tudom.
gyertek batran, lachtal legnagyobb hotele, Az Alpengasthof lachtalhaus szeretettel var benneteket marciusban is.
szabad hetvegek szuper arakkal, boseges bufereggelivel, negyfogasos vacsoraval, wellness-lehetoseggel.
szabad idopntok:
marcius 10-12
marcius 16-18
marcius 23-30
foglaljatok dkozvetlenul a szallodaban magyarul:
adrienn@lachtalhotels.at
talalkozzunk lachtalban
demeter tamas
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Topik: Lachtal
2007.02.04. 13:30
Sziasztok,

en evek ota kint dolgozom Lachtalban, es mindenkinek szeretnem elmondani, hogy megerkezett a ho Lachtalba is, kb ket hete szinte folyamatosan havazik, amikor meg nem, akkor meg sut a nap, szoval idealisak a korulmenyek a sieleshez.
MIndenkinek csak ajanlani tudom, mert eleg kozel van a hatarhoz es jo magasan is fekszik, uh erdemes ellatogatni ide. Aki tobb napra szeretne maradni, annak tobbfele szallas is elerheto, a diakszallotol a *** hotelen at a ****-os apartmanfaluig. Legujabb fejlesztes a MOnarchiapark Wellness-kozpontja, ahol a sieles utan igazan ki lehet kapcsolodni akar az elmeny-medenceben, vagy a harom szauna egyikeben. elotte vagy utana pedig ugyanabban az epuletben talalhato vadasz-etteremben tudtok igazan jot enni.
A viszontlatasra Lachtalban :-)
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.