Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Francia hóhelyzet tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
2011.02.16. 17:27
Bizony nevük van. :)
Van is egykét név ami mélyen a szívemben van. :P
Előzmény: (hunyadee 110528)
hunyadee
117 élménybeszámolót írt
117
15 éve tag
2011.02.16. 16:17
Vitatkozunk itt arról, hogy vajon a szőke vagy a barna nő a jobb... Ami viszont az apartman árakat illeti, úgy lenne csak értelme összehasonlítani, mint minden ingatlanét, először a négyzetméter és komfort alapján, és csak utána jön a pályaközelség. Hiszen ahogy mondtad sörapu, ez utóbbi van amikor előny, van amikor hátrány. Ez az én tapasztalatom is. Tényleg beszéljük inkább itt meg, hogy estél pofára? Hadd örüljön Vid a TOPIKJÁNAK! :)

Ami meg a giga terepnagyságot illeti, ez is mikor mennyiért: például 3 völgyben egy 15 fős társaságnak a +23 eurós bérlet feláron felül +30eurójába került a teljes terep egy napra, mert lekésték az utolsó liftet, akkora a távolság. Én is egy 3 fős társaságban így jártam, de nekünk csak 15 eurós plussz volt, egy kedves lakótársunk megtette értünk a 2x140km kerülőt. Nem sírok azért a pénzért, legalább várakozás közben láttuk, a brit huszonévesek hogy locsolják szét az 500-2400(!) eurós pezsgőket az Aprés ski buliban. Ja, és azt a liftet rendszerint 4-kor zárják, de aznap hn4-kor! A tényleges ár-érték más mint ami a katalógusban van. Ha meg nem késed le a liftet, az azért van mert egyfolytában a térképet és a jelzéseket bújod, mindenhova csak egy pillantást vethetsz hogy visszaérj.

ui. még egy különbség: Fr.o-ban nevük van a pályáknak és lifteknek (mindenhol?), a fene se jegyzi meg. Mindenhol máshol meg tudjuk beszélni, hogy 2-kor a hármas aljában. Na ez itt 6 nap alatt se alakult ki.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.