Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Shuttleberg : Flachauwinkl - Kleinarl topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
mandzsi
53 élménybeszámolót írt
53
17 éve tag
2011.02.18. 16:06
Ez fura amit írsz diesirae, mert mi eddig mindig úgy vettük észre hogy Flachauwinkl-ben voltak kevesebben, és Zauchensee-n meg tömeg. Na majd meglátjuk. Mi holnap indulunk, csütörtökig leszünk kint. Majd írok utána hogy milyen volt (eredetileg Saalbach volt tervezve, de végül ez lett).
Előzmény: (diesirae 110884)
diesirae
31 élménybeszámolót írt
31
13 éve tag
2011.02.18. 15:32
Meglep amit írtok, én tegnapelőtt Flachauból Zauchensee-be vándorolva áthaladtam itt is, de valami egészen mást láttam.

Egyszerűen elképesztő tömeg volt, osztrák viszonyokhoz és az előző napokban a környező terepeken tapasztaltakhoz képest is nagyon sokat kellett mindenhol várni (5-6 perceket is) és a pályákon is iszonyatos volt a rajzás. Jellemzően kék pályák vannak itt, pirosak nemigen. Talán ez most jobban vonzza a családokat és a kezdőket? Ami elég rossz, hogy a keleti oldal (Flachauwinkl-Mooskopf) igencsak délies beütésű, az alja szinte teljesen, így már délben kásás buckasí volt az egész.

Igaz, hogy szünet volt a héten Salzburgban, de a csurig tömött parkolók nem osztrák rendszámokkal voltak tele. Egyszer még biztos elnézek ide egy hidegebb, havasabb decemberben vagy márciusban, de most nagyon nem jött be, húztunk át Zauchensee-be, mint a vadlibák, ott szerencsére sehol nem kellett várni egy percet sem.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.