Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2011.02.23. 15:27
A sísport egy drága dolog. Teljesen mindegy honnan nézzük. Aki síel és síelni jár, nem szeretném sajnálni. 1 percig se. Nem kötelező semmit sem megvenni, lehet vinni magaddal kaját meg piát! Jó étvágyat!

Nem értem mit nem értesz? Ez egy vállalkozás, beárazták a termékeket, és értékesítik. Ha ezen az árszinten van kereslet jól járnak, ha nincs rosszul, akkor majd valószínű megigazítják. Ennyi! Se több, se kevesebb!

Mit vársz? Hogy legyen olcsó a vendéglátás, mert te sajnálod a síelőket?

A kereslet határozza meg a kínálatot. Ez Eplényre is igaz! Ez kurvára nem bonyolult!
Előzmény: (Skyman 111710)
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
2011.02.23. 15:10
Rendben! Maradjunk annyiban, hogy annyira sokba kerül az egész létesítményt fenntartani, finanszírozni, hogy a síbérletek ára nem fedezi.

Megpróbálják a főzelékfaló menzán és a kemencés büfében a máshol amúgy fillérekbe kerülő kajákat 5X-ös áron eladni és ebből kiegészíteni a bevételt, behozni a veszteséget.

Amíg van, aki megveszi, amíg egy embert is le tudnak húzni, csinálják!

Mindenesetre tudjon róla mindenki, aki gyanútlanul készül síelni Eplénybe, hogy jobb ha visz magával enni-inni, ha nem akar nagyot csalódni.

2006 előtt olyan kis fabódé volt ott az ellenlejtő tetején, mint a kemencés büfé. Tudtak kedvező áron mindenkinek tetsző ételt-italt kínálni. Most is elég lenne egy olyan kis büfé, nem kerülne többe. A fűtött Holle Anyóba meg menjen, akinek semmi sem drága. Hozzáállás és szervezés kérdése. A szerényebb sípályákon ma is így működik.

Sörapu először szépen elmagyaráztad a Holle Anyó egységének a működését és költségeit, de a továbbiakban nem tudsz pártatlanul hozzáállni a kérdéshez. Rendben, értettem: Az és úgy legyen annyi, kerüljön annyiba!
De egy kis fabódénak vagy lakókocsinak 2 foglalkoztatott személlyel messze nincs ennyi költsége, amit felsoroltál. Az országban minden piacon működik számos büfékocsi, Eplénybe is oda lehet húzni legalább egyet. A faluban lennének szerényebb emberek, akik szívesen üzemeltetnék.

Meglenne a választási lehetőség és többet senki nem fújna a Holle Anyó horror áraira!

A kutya azonban sajnos ott van elásva, hogy ha megnyitnának egy kedvezőbb árfekvésű fabódét, vagy lakókocsit, akkor a Holle Anyó és a kemencés büfé elől elszippantaná szinte az összes vendéget és fölkopna az álluk!

Hogy ez Nektek fogyasztóknak, vendégeknek miért fáj ennyire az teljességgel érthetetlen!

Valamelyik társunk azt írta, hogy a büfékocsin nagyot nevetett. Nevessél! Keresd a pénzt a munkáddal aztán dobd ki az ablakon! Én pedig ezen nevetek. De inkább sírok, szánakozok, mert van bennem annyi együttérzés, hogy sajnáljam az ilyen szegény sorsú embertársaimat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.