Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard kabinos felvonó topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2012.01.11. 16:32
Te vagy példa:-) Kezdő létedre nagyon helyesen látod a dolgokat. A szélén ülés valóban jó mert rögtön ki is tudsz térni a főcsapásból:-)
Előzmény: (Yovena 130297)
Yovena
21 élménybeszámolót írt
21
12 éve tag
2012.01.11. 16:29
Szia!
A deszkához, meg kabinos dologhoz nem tudok hozzászólni, mert még csak 10 szer volt életemben a lábamon deszka, viszont pont ezért bíztatlak arra, hogy ne fogd a kezedbe a deszkád ülős liften. Én is tartottam először attól a mozgó szőnyegtől, arra gondoltam béna leszek és miattam állítják le a liftet, majd a végén ki sem fogok tudni szállni és tömegbalesetet okozok. Ezt felejtsd el! hülyeség:) és hidd el, hogy ki kell próbálni,többször nekifutni, semmi ördöngösség nincsen benne, és 3-4. be-kiszállásnál semmi gondod nem lesz. A végén nekem nagy segítség ha a hátsó lábam szorosan "hozzányomom" a hátsó kötéshez, csúszásgátlón áll a baki és a lift szélén ülök, attól függően merre kényelmesebb kiszállni, és fogom a jobb ill, balkezemmel a felvono kartámláját mig egyenesbe nem jövök. Nekem ez sokat segitett, de csak tapasztalattal fejlesztheted ezeket a praktikákat és neked kell rájönni hogyan jobb. Sok sikert:)
Előzmény: (fulben 130291)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2012.01.11. 16:16
Az első kérdésre a válasz: hülyeség.
A másodikra: passz
A harmadikra: felejts el. Véletlenül eldobod aztán ha pont pálya felett mész lesz ramazuri. A többieket is szívatod akik ott ülnek melletted és a soron következő kiszállókat is amíg te ott vesződsz a felcsatolással.

Haladónak titulálod magad akkor nem gond rendesen felmenni egy ÜLŐSSEL és a kiszállásnál szépen kicsúszol úgy, hogy egyik lábad be van csatolva.
Előzmény: (fulben 130291)
fulben
15 élménybeszámolót írt
15
12 éve tag
2012.01.11. 16:08
Sziasztok,több kérdésem is lenne:

A legfontosabb...Amitől állandóan félek,hogy a nagy,kabinos felvonóban ami felvisz a hegyre,kiesik a deszka a síléc-deszka tartóból,és nézhetem ahogy a magasból ripityára törik,és a sziklák között még a maradványait se találom meg...Ugye ezek nem esnek ki egy könnyen,ha maximálisan belerakom a tartóba?(a kötésig)

Most deszkáról kérdeznélek titeket.Kaptam egy deszkát,Nitro prime a márkájú.Szerintetek ez egy jó márka?

Nah most egy vicces kérdés jön.Szerintetek gáz az,ha vki nemtud normálisan ülős felvonózni,és végig a kezében fogja a deszkát?:) Ha nagyon profi lennék,se vinném húgy,hogy csak az egyik kötés van kicsatolva.Ha vihetem így is kényelmesen,minek vesződjek vele?:)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.