Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Osztrák autópálya tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Beni_1
75 élménybeszámolót írt
75
15 éve tag
2012.06.13. 10:28
OFF:
Saturnus, ez azért nem ilyen egyszerű... Aki sokat vezetett már életében (én fiatal korom ellenére valahol 200 és 250 ezer km-nél járok, az EU nagy részét bejártam) az ilyen kérdést nem tenne fel.
Én bevallom, és vállalom, hogy városon kívül szinte mindenhol a megengedett fölött 10-15%-kal megyek. Mindenkinek vannak hibái.

DE

És itt jön a lényeg. Sokszor bele lehet futni olyan sebességmérésekbe, amik faluba/városba beérős részek, és engem is ilyen helyen kaptak el eddig életemben. Ezt olyanok is benézik néha (mint pl. Anyum), akik általában betartják a sebességet.

ON:

A kinti tapasztalataim, hogy pl Franciao.-ban mosolyogtam nagyot még 3-4 éve egy kamerába, faluból kivezető úton, már kb 80-nal mentem, szemben bokorban sün, kamera. Nem állítottak meg, azóta sincs semmi következménye. Olaszoknál parkolócetlit kaptam 36 ojrót, de ők 100 ojró alatt nem küldik utánad a büntetést.
Az osztrákok Németo-ba küldenek, frankfurti rokonaink majd minden hazalátogatás után kapnak a bécsi elkerülőről "sztárfotókat". Magyarországra tudomásom szerint 2013 januártól fogják kiküldeni, mert akkor "élesedik" ez az adatkiadós rendszer. Vélhetően a 100-150 ojró alatti tételekkel ők sem fognak pepecselni.

Amúgy még ami fontos, dugóban ki kell alakítani a mentő sávot az osztrákoknál, aki ezt nem teszi, vagy akadályozza a mentőt, arra nagyon súlyos százojrókat vágnak rá. Ez minden arra járónak fontos lehet!!! (már csak a bajbajutottak miatt is)
Előzmény: (saturnus 139394)
saturnus
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012.06.13. 07:27
Úti társak,turisták és kalandorok. Olyan nehéz betartani a sebességhatárokat vagy egyáltalán a közlekedési szabályokat?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.