Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Cavnic - Kapnyikbánya topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Hitoride
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
2012.12.20. 17:53
Szia! Mi családdal szeretnénk síelni menni, és nézegetjük a romániai pályákat, mert ez van a legközelebb. Itt a fórumon olvastam, hogy csak akkor indítják be a felvonókat, ha vannak elegen, a Roata 2 beindításához 50 fő szükséges. Meg szokott lenni ez a létszám? Megéri kimenni egy, vagy két napra? Köszönöm!
Előzmény: (Meedea 139688)
Meedea
60 élménybeszámolót írt
60
12 éve tag
2012.08.03. 16:41
Sziasztok! Ez az a siterep amit már nagyon ismerek:)és szeretek is.Nem a profi sielők paradicsoma de egy jó kis csúszásnak pont megfelel. Szatmárnémetiben lakunk és férjemmel közösen hamar felkerekedünk..nincs túl messze,kb 1 óra 40 perc,Felsőbányáig (Baia Sprie) jól lehet haladni, onnan már kellemetlenebb(alacsony autóknak nem ajánlatos). A parkoló általában hamar megtelik, viszont az idei szezonra igérnek egy újabbat igaz kicsit messzebb a felvonótól. A Szatmárnémeti-Nagybánya útvonalat is felújitják, úgyhogy jó lesz az.
A pályarendszer nagyon kellemes, jól sielhető. A tárcsás felvonó elég hosszú és fárasztó, a Teleski Roata 1 helyenként majdnem felemel,a Teleski Roata 2 pedig néhol annyira lent húz, hogy igazán kell tartani. Felérve két irányba lehet indulni, jobbra egy kellemes piros van, mig balra a Roata2 elnevezésű kék pálya felső része széles és lankás,igazán jó kezdő sielőknek, majd egy rövid átmenettel-jobb oldalra ,a két felvonó között-lehet folytatni a kék pályán való haladást..ez a része már kicsit szűkebb és a végén belekapcsolódik az alsó piros pálya aljába ami azért meredekebb. A Roata 1-alsó piros pálya már gyorsabb, ezt a részt hóágyúzzák és itt vannak a legtöbben, ezért nap végére eléggé megfakul. A fekete pályákat még nem próbáltam,annyira jó még nem vagyok :) de alakul a dolog. Jó csúszást mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.