Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bosznia-Hercegovina: Jahorina topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
vale46
25 élménybeszámolót írt
25
13 éve tag
2013.01.31. 21:25
Üdv cool újra itthon

Örülök, hogy tetszett, jól érezték magatokat.
Én mondtam, hogy jó lesz... Persze nyilvánvalóan van jobb hely ennél Európában, a világban, de szerintem ár-érték arányban nem sok hely veszi fel vele a versenyt.

Nekünk még három hét az indulásig, de már nagyon várom. Mielőtt indultatok - s ráerősítettünk Alexandernél az érkezésetekre- akkor foglaltam szállást február 24 - március 01. közötti időszakra.

Jut eszembe, nem voltatok Alexanderrel hómotorozni? Nagy élmény az biztos. (főleg úgy, hogy két alaklom után úgy kellett egy 10 euróst ráeröltetni, hogy fogadja már el) Illetve nem tudom, hogy ettetek-e báránysültet - akár útközben étteremben - mert ahogy azt csinálják, az utolérhetetlen.

A képek meg ... ÁÁÁ nagyon várom már.

üdvözelttel Vale46
Előzmény: (coolman 153175)
coolman
971 élménybeszámolót írt
971
18 éve tag
2013.01.31. 18:59
üdvözlet mindenkinek!!!

Szerencsésen hazaértünk Boszniából Jahorináról!!!

Háááááát csak szuperlatívuszokban tudok írni a túránkról. Békéscsabáról indultunk a röszkei határátkelőhelyen Szerbiában majd onnan Bosznia fel a hegyre és Jahorinai síterep volt a cél.

Az út sajnos kicsit hosszú időben, mert az 500 km-ből 60 km autópálya a többi pedig szinte végig szerpentin.

Viszont Jahorina kárpótol a hosszú útért. Modern felvonók szuper ratrakolt pályák, rengeteg freeride rész alacsony árak...stb.

A Hotel Vidikovacban volt a szállásunk ahova snowmobillal lehet feljutni ez már megéri...szuper kis kaland a snowmobilozás. A tulaj egy telefonhívás után jött és hozott vitt minket.

A szállás szuper. Tiszta, Nagyon jól be van fűtve mindig szuper az ellátás, bőséges reggeli...3 fogásos vacsora és állandó ajándék pálinka és helyi jellegzetes ételek kóstolása. A bejárati ajtó és a pálya 1 méterre van.

A síterep nagyon hangulatos modern 6 üléses felvonók vannak, sorban állás nincsen a pályákon sincsenek sokan tény, hogy mi hétköznap voltunk. Nagyon jó lejtésű pályák itt mindenki megtalálja a maga tudása szerinti pályákat, de talán inkább olyan jöjjön aki legalább egy szezont csúszott már piros pályákon.

Az árak igazán üdítően hatottak Ausztria után nagyon érdekes, hogy a helyiek kijönnek a kis asztalkájukkal és azon árulják a sört az üdítőt és jégert, pálinkát édességet.

Semmiben nem szenvedtünk hiányt és egy nagyon jó síelést tudhatunk magunk mögött szerencsénk volt a hóviszonyokkatl, mert életemben nem mentem ennyit pályán kívül, erdőben és ki tudja még hol de az biztos, hogy nem pályán:)

ÉÉÉÉÉÉÉÉS ami a legfontosabb ennyi barátságos emberrel sem találkoztam sehol sípályán. Mindenki nagyon nagyon barátságos, mosolyognak próbálnak beszélgetni és kedveskedni le a kalappal előttük mind a pályán mind a felvonón és a vendéglátó helyeken is ezt tapasztaltuk.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a hangulatos helyeket kis pénzést jó minőséget kap.

üdv: cool
SDC11798.JPG
SDC11803.JPG
SDC11810.JPG
SDC11817.JPG
SDC11833.JPG
SDC11830.JPG
SDC11848.JPG
SDC11864.JPG
SDC11931.JPG
SDC11933.JPG
SDC11855.JPG
SDC11961.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.