Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kokava topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
2013.02.17. 20:23
Előre leszeretném szögezni, hogy Szlovákia párti vagyok. Én az idei szezonban sajnos csak kétszer voltam Kokaván esti sielésen de ugyanezt tapasztaltam. A pályát az esti sízés előtt valóban nem kezelték, ahogy négykor bezártak hatkor ugyanúgy nyitottak. A személyzet valóban semmivel sem foglalkozott csak egymással és egy két lánnyal. Volt olyan amikor egy hulla részeg férfit is hagytak a felvonón és a pályán ordítozni és dülöngélni, mert sielni már nem tudott. Az esti nyolc órai zárás után másodperc pontosan még a toaletet is bezárták az orrunk előtt. Nagyon szerettem Kokavát de találtam jobbat ugyanolyan távolságra. Látky nagyon pozitívan változott az idén, és jóval olcsóbb. Csak ajánlom mindenkinek, igaz Magyarul nem beszélnek egy szót sem de nagyon rendesek és segítőkészek.
Előzmény: (hael 155200)
hael
74 élménybeszámolót írt
74
19 éve tag
2013.02.17. 17:27
Ha ismered Őket akkor tudod hogy miről beszélek! Én nagyon jól ismerem Auxt Ferit,a Gálik Attilát, a Tóth Tomit A Familyból,Ők egy nagyon rendes Szlovákiában élő magyar emberek ,aki megtesznek mindend hogy nekünk jó legyen!Sok havat!
kyoshozozo
153 élménybeszámolót írt
153
12 éve tag
2013.02.17. 14:52
Én is ismerem az "ottaniakat" és sokat járunk oda, de még ilyennel nem találkoztunk.
Arról volt híres a pálya, hogy mindig jól kezelték a pályákat, esti sízés előtt is megcsinálták mindig. Szerintem ez csak valami rendhagyó eset lehetett, tudom, ez még Téged nem vigasztal.
A záróra az szigorúan volt mindig értelmezve (nem 19:55 kereken 20:00), mi is néha leültünk volna még inni-enni, de nem tudtunk, valahol ezt meg is értem, hogy Ők is mennének haza.
A felvonóknál, a kölcsönzőben és mindenhol nagyon barátságosak, segítőkészek voltak, igaz idén kicsit cserélődött a társaság.........
Szerintem, adj még egy esélyt nekik csak a próba kedvéért!
Előzmény: (rsji 155168)
hael
74 élménybeszámolót írt
74
19 éve tag
2013.02.17. 14:38
Hát..meglep amit itt leírtál.Mi 98-óta járunk oda,de Én csak jót tudok mondani erről a síterepről!Nagyon jól ismerem a tulajdonosokat,a kezelőszemélyzetet,akikről csak jót tudok írni!Sok magyar síterep tanulhatna tőlük,hogy hogyan kell foglalkozni a vendéggel!Ez az Én véleményem,de biztos neked is van igazad!Minden jót!
Előzmény: (rsji 155168)
rsji
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.02.17. 11:23
A tegnapi esti síelés tapasztalatait írnám le.

Évek óta járunk Kokava-ra síelni, de szerintem a tegnapi volt az utolsó.Akkora diletáns brigádot ami ott van rég láttam.Nem is csodálkoznék rajta, ha nem sokára csődbe mennek.
Kb. negyed hatra értünk oda és már az furcsa volt, hogy szombathoz képest kb.15 autó állt a parkolóban.(régebben már ilyenkor alig lehetett beférni.)A pálya természetesen nem volt megcsinálva, úgy volt ahogy a nappali síelés után hagyták.A közepén lehetet síelni, de a két széle buckás és hókupacos volt.A személyzet kritikán aluli.Ha megkéred őket vmire akkor esetleg nagy nehezen méltóztatnak segíteni, ha egyáltalán ott találhatóak a felvonónál!És akkor eljött az esti zárás.19.55. a felvonónál álló emberke szép kulturáltan közli, "öcsém te itt már nem mész föl"Kérdezem őt, nem nyolcig megy a felvonó? Erre kapok szép szlovák nyelven egy választ(gondolom az alsó felső rokonságomat küldte el melegebb éghajlatra) és közli ez most le fog állni.Jó rendbe tudomásul vettük és irány a büfé, hogy a gyerekeknek még vegyünk meleg teát és némi élelmet.Itt ért a következő meglepetés.Abban a pillanatban amikor meglátta kis csajszi, hogy tíz ember közeledik a kis ház felé, pánik rohammal leengedte a redőnyt.Ez is zárva.Király!És ezek után jött a hab a tortára.A "kedves,aranyos "alkalmazottak gyorsulási versenyt rendeztek a hómobilon a sípályán!Most már rájöttünk ezért kellett ennyire sietni.Láthatólag jó érezték magukat mert egy negyed óráig száguldoztak fel-le.Amint a megérdemelt kikapcsolódásukat befejezték, mint akik jól végezték dolgukat, lekapcsolták az összes kinti lámpát és elvonultak.TELJES SÖTÉTSÉGBEN MARADTUNK ÉS A KOCSIK LÁMPA FÉNYÉBEN PAKOLTUNK BE!!!Hajrá Kokava csak így tovább! Remélem nemsokára eljön az-az idő, egész nap gondtalanul fogtok hómobilozni a pályán , mert síelő egy sem lesz!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.