Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Boardos kérdések topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsolti780
47 élménybeszámolót írt
47
13 éve tag
2013.11.08. 21:26
Nagyon jó dolog az alján a cipzár de arra figyelj , hogy ugyanazon évjáratú legyen a kabát a nadrággal. Nekem nem az volt így el kellett vinni szabóhoz aki megfordította a nadrágban a cipzárt. A nadrágot a Dockyard-ban vettem (Fundango Kazoo) kifutó volt rá egy évre pedig a kabátot. Az üzletvezető is csodálkozott hogy nem passzol össze a kettő természetesen ők intézték szabó-t is (ingyen).
morfologus
141 élménybeszámolót írt
141
11 éve tag
2013.11.07. 00:01
Köszönöm.
Ha a boardos márkák között nincs jelentős különbség, akkor a Fundango lesz a befutó, ráadásul össze lehetne cipzározni a kabátommal és így talán komolyabb zakóknál nem megy hónaljig a hó. :D
Úgy sejtem a méretvadászat lesz ennek a bonyolultabb része, de a skioutletben mintha tele lett volna rakva a polc nadrágokkal.
Előzmény: (badzoli 162171)
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
2013.11.06. 22:14
Bármi, ami márkás cucc, általában megteszi. A Protest, Billabong, Fundango, HellyHansen, HeavyTools, Nike, O'neill, Oakley, Columbia, DC, Burton, stb szinte mind profi snowboardos cuccok. Én most vettem 2 Fundango nadrágot a https://www.brands.hu akciójában, darabja 10ezer és hibátlan mindkettő. Lehet nézelődni a nagyobb sportáruházakban is, de ha igazán jót akarsz, akkor be kell kukkantani pár snowboardos üzletbe, vagy a weblapjukra és keresgélni, most még vannak tavalyi dolgok, bár erősen mérethiányosak mindenhol. Vagy érdemes futni egy kört Törökbálinton is, az outlet parkban.

A vízállóságát minden ruha fokozatosan veszíti el, de 5000mm alattit nem nagyon érdemes megvenni manapság, bár ezek az értékek sem teljesen korrektek sok esetben. Persze segíteni lehet, például nem mosod, csak ha már nagyon szükséges, akkor sem mosóporral, hanem folyékony mosószerrel, esetleg spec regeneráló és impregnáló anyagokkal.
morfologus
141 élménybeszámolót írt
141
11 éve tag
2013.11.06. 21:44
Snowboard nadrág vásárláshoz lenne szükségem néhány tippre.
Van egy Cygnus 3000mm-esem, ami ha vizesebb a hó már hajlamos beázni. Ez előfordulhat attól, hogy már 4 éves, vagy ennek nem kéne befolyásolnia? A nadrágoknál megadott vízállóképesség mennyire tekinthető egzaktnak? Ha pusztán erre a mérőszámra hagyatkozom, lehet jól választani?
Hány milliméterest érdemes nézni, esetleg tudnátok ajánlani jól bevált márkát, ami előszezonos akcióban megállna 20E körül?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.