Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboardos kesztyű topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
basquiat
117 élménybeszámolót írt
117
11 éve tag
2014.11.09. 10:30
Jó látni, hogy nem csak én nem hiszek a protektoros kesztyűkben :) Ha valaki meg akarja védeni a csuklóját akkor vegyen egy normális csuklóvédőt, pölö amit az agresszív görkorisok is használnak és arra húzza rá a kesztyűt.
Én protekoros kesztyűt olyan stabilan még nem tudtam rászorítani a csuklómra, mint a sima védőt.
Előzmény: (golo 174049)
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
2014.11.08. 23:41
Engem már a próba is elriasztott a protektoros kesztyűktől, mert amiket felpróbáltam, mind nyomott és rendkívül kényelmetlennek találtam. Attól is félek, hogy nehogy a benne levő kemény, idegen anyag okozzon valami sérülést. Tudom, nem ez volt a kérdés, de sajnos ebben nem segíthetek. Azért szólok mégis hozzá, mert én mindig a kesztyű miatt szenvedtem, ugyanis rengeteg hő fejlődik a kezemen és izzad is. Évekig én is Levelt használtam, de szerintem egyáltalán nem olyan jó, mint amennyire drága. Tavaly váltottam erre:
http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/men-39-s-powdercloud-glove.html
Leírhatatlan az a különbség, amennyivel melegebb, szárazabb, komfortosabb, mint az összes eddigi kesztyűm volt. Az ára sem olyan vészes, a Mountexben kapható. Hátránya, hogy nincs rajta kopóréteg, hanem finom műbőr van a tenyerén és az ujjakon, ezért pályára nem ajánlott, mert nem lenne hosszú életű, de freeride-nál ez nem szempont. Ja, és a hosszú mandzsetta is fontos volt, mert én kabáton kívül húzom össze. Valahogy manapság egyre kevesebb az ilyen kesztyű.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.