Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
apricot
415 élménybeszámolót írt
415
17 éve tag
2015.02.13. 14:26
Az 1-es és 7-esről nem tettem fel videót (pedig van olyan is). Azok teljesen és jól síelhetők (figyelembe véve persze a pozitív hőmérsékleti viszonyokat). Azért csak a 3-as és 4-es pálya került reflektorfénybe, mert ott vannak kisebb hiányosságok (nem tudom, hogy a mai napon is). De azokon a pályákon táblák is jelzik, hogy CSAK PROFIKNAK. (senkit nem akarok semmivel megsérteni!!!)
Előzmény: (apa 180402)
apa
114 élménybeszámolót írt
114
16 éve tag
2015.02.13. 11:19
Azok számára, akik esetleg most csöppennek ide olvasóként, kiegészíteném a mondanivalótokat, pontosabban példákat hoznék fel rá, ha megengeded:

"Most a 2-es palyan 1 helyen, a 3-as palyan 3 helyen, 4-es palyan 2 helyen vekony a horeteg, de mindegyik élvezetesen , jol sielheto most is."

Ezt Nordica Vili írta.

Érdemes összevetni Rera fényképeivel és főleg hozzánézni az apricot által feltett videókat, 180341, 180344, 3-as és 4-es pálya.

Szubjektív megjegyzés, saját vélemény: a videók alapján ez számomra nem az élvezetesen, jól síelhető pálya.
Előzmény: (Sörapu. 180398)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2015.02.13. 11:08
Valóban nem a körülményekkel, hanem a kommunikációval van a baj. Én nem is biztos, hogy hazugságot emlegetnék csak ferdítést és csúsztatást. Nagyon szeretem olvasni, hogy szárnyal az ÖMV lift. Egyszer valamikor tavaly ránéztem az órámra amikor rajta utaztam és 7 km/óra sebességgel haladtunk (amit ugye mindennek nevezhető csak száguldásnak nem). Eszembe nem jutna ezen fennakadni, ha korrekt lenne az információ. Hatalmas dolog, hogy van egy igazi ülőlift itthon, sőt 4 székes.
Ráadásul annyira konokok, annyira nem akarják belátni a hibáikat, amire az elmúlt napokban elég sokan felhívták a figyelmüket hogy így ebből csak rosszul jöhetnek ki.
Milyen gyorsan le lehetne ezt az egészet azzal zárni, hogy bocs mindent megteszünk a felmerült hibák kijavításáig és türelmet kérünk! Aztán ha valamit kijavítottak arról beszámolni.
Mindenki tudja, hogy hol élünk, hogy milyen nehéz ennyire enyhe teleken rentábilisan üzemeltetni egy síterepet, fizetni az állásidőt és az esetleges törlesztőket. Tényleg elismerésem mindenkinek aki Magyarországon ebbe a rettentő nehéz vállalkozásba vágja a fejszéjét, de az nem járja hogy ennyire félvállról vegyék azokat, akik odautaznak és ott költik el a pénzüket!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.