Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard bakancs kérdés topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vityó
180 élménybeszámolót írt
180
18 éve tag
2016.01.13. 21:41
Rágugliztam most, az lesz amit mondtál, Vapen.
http://www.the-house.com/nk2vap08bwvr14zz-nike-snowboard-boots.html
Te mennyit adnál egy ilyenért, mennyi lenne szerinted egy korrekt ár érte? Hátha megéri venni néhány párat eladásra... ;)
Előzmény: (Vityó 185327)
Vityó
180 élménybeszámolót írt
180
18 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2015.12.31. 14:28
Én is kíváncsi voltam, ezért próbáltam végig ezeket. Igazán használat közben jönne ki a különbség, de ha van lehetőséged egymás után felpróbálni, magad is tapasztalhatod, melyik miért jobb vagy rosszabb. Az alap változatokban nincs semmi extra, csak a drágább változatnál elérhető a "gyors fűzős" megoldás vagy a disc-es. Az achillesednél levő, sarkot rögzítő párnázott megoldás is csak a drágább modelleknél található. Pedig ez utóbbi szerintem nagyon fontos.
Ha Magyarországon nem találsz olyan boltot ahol végig próbálhatod, és jársz időnként Ausztriában vagy Németországban, szánj rá időt, hogy betérj egy szaküzletbe. Itt akár egész nap is próbálgathatsz, senki nem fog szólni érte, sőt inkább igyekszenek a segítségedre lenni az eladók.
Ennek ellenére, szerintem Magyarországon is találsz olyan boltot, ahol van árukészlet, és "engedik" is, hogy próbálgass. Én ilyennek ismerem Bp-en a Karolina úton található Store13 boltot, vagy pl. csupa jót olvastam az Endrú féle üzletről, bár ez utóbbit nem tudom hol van, én őt nem ismerem személyesen.
morfologus
141 élménybeszámolót írt
141
11 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2015.12.31. 12:29
Egyetértek veled, de akkora (volt) a hype körülötte, hogy kíváncsivá tett. Köztük itt a fórumon is sokan magasztalták.
Na nem mintha itthon bármely más cég komolyabb bakancsait könnyebben fel lehetne próbálni, amit igen, az is horror áron van külföldhöz képest.
Előzmény: (Vityó 185316)
Vityó
180 élménybeszámolót írt
180
18 éve tag
2015.12.31. 09:37
Attól, hogy egy bakancs Nike, Burton vagy bármi más, még nem egyértelműen jó vagy rossz. Én is felpróbáltam több Nike bakit is, ahány darab, annyi féle. Gyakorlatilag itt is igaz, ami olcsó az általában nem jó. Az alsó árkategóriás kifejezetten gagyi szerintem, de van olyan is, ami profi minőség, persze az annak megfelelő áron.
Bakancsot szerintem a tudásodnak megfelelően vegyél, na meg azt a szempontot figyelembe véve, hogy jellemzően hol fogsz csúszni.
Aki csak pózolni akar, az majd megveszi az olcsó (szar), de Nike bakit, mert az jól mutat a hüttében, meg a fészbukon a fotókon. ;)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.