Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lachtal topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
havasjeges
17 élménybeszámolót írt
17
9 éve tag
2016.12.19. 20:50
Szia,
Mi voltunk az alengasthof tranzstattban!
Nekem és a gyerekeknek is tetszett! Van játszóház! A kaja szuper! Ár érték arányban verhetetlen Lachtalon. Tényleg pályaszállás! Kilépsz és ott a pálya!
Viktória22
14 élménybeszámolót írt
14
14 éve tag
2016.04.03. 18:20
A Kreischbergről jöttünk át egyik nap mert ide is jó a síbérlet.Aki a szezon végén magányra vágyik annak tetszeni fog Lachtal,nincs sorban állás a liftnél.Egy két síelő lézeng csak.2x voltam már itt, de ilyen felhős napsütéses időnk még nem volt mint most,egy kis hóeséssel, 2222méteren kiválóan lehetett síelni a porhóban azok a pályák nem hóágyúzottak,piros pályák szélesek de egy -egy szakasz kegyetlenül keskeny,de a ködben életveszélyes mert nincsen kerítés se pózna ami jelölné a pálya szélét csak a szakadék(tapasztaltam 2 éve a ködben)szerencsének köszönhető, hogy épségben leértem akkor.
A hely egyébként egy zsákfalu katonai óvóhelynek kiválóan alkalmas lenne.Hideg, rideg,barátságtalan hely bunker szerű apartmanokkal és egy Sissi Park és Monarhia Park nevű szállodával ami közvetlenül a pálya mellett van. A pályák hosszúak ,de keskenyek. 2 db buborékos lift van,a többi csákányos. A hüttékben nem szól a zene.
Egy különlegesség azért van amilyet még sípályák közelében nem láttam,2000 m-éren a hegygerincen szélkerekek vannak és napkollektorok, meg egy templom.
IMG-5901.jpg
IMG-5910.jpg
IMG-5912.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.