Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
feherbt
24 élménybeszámolót írt
24
6 éve tag
2018.02.14. 08:12
Nem régen regisztráltam, nekem sem jelent meg, hogy megrendeljem a kártyát 2eur-ért, még nem volt fénykép. Aztán tényleg lehet az, is hogy közben már kattingattam minden hová.

Nekem csinált olyat is (üres kosár mellett) hogy azt mondta hogy nem vehetem meg a bérletet, mert erre az időszakra a kosaramban már van egy ilyen tétel.
Írtam nekik erről levelet, de vissza sem jeleztek. Aztán kicseleztem úgy, hogy foglaltam más időpontra, majd módosítottam a dátumon. Nem semmi!

Ja, meg olyan is volt (szolnoki vagyok), hogy az irányítószámhoz nem engedte beírni az 5000-et. (beírtam, hogy 50000), de amikor a postázási címet kérte (a kártyához) akkor ott már át lehetett írni az irányítószámot.
Előzmény: (solti 199387)
KKy
117 élménybeszámolót írt
117
8 éve tag
2018.02.13. 15:25
Kedves Balázs!

Kicsit több mint két éve használom a Gopass rendszert, de vannak még homályos dolgok. A saját kártyámon kívül öt társkártyám van, ebből 3db szintén több mint két éve, egy darab két hónapja egy pedig 2 hete. A régi kártyákon szezon bérlet van azokkal soha nem volt probléma, de a barátomnak kellett új kártya és a pénztárnál már fényképeset kapott. A feleségem részére 2 hónapja igényelt kártya és rá vásárolt 2 napos túrista jegy az első napon működött, de a második napon nem, így a kinyomtatott igazolással a pénztárnál külön kártyát kaptunk. Ezt sem értettem. Két hete egy barátomnak regisztráltunk saját oldalt és a feleségének társkártyát. Úgy gondoltam, hogy azért nem enged tovább, mert nincs fénykép. Lehet, hogy más oka is volt. Mindkettőjüknek töltöttem fel fényképet és utána sikerült megvenni a napijegyeket és a regisztrációt követő napon a nyomtatott igazolások bemutatásával kaptak ideiglenes kártyát. Azóta megérkeztek a Gopass kártyák is. Számomra néha logikátlan folyamatokkal találkozom, de összességében mindig, mindent meg tudtunk oldani.

üdvözlettel: KKy
Előzmény: (solti 199387)
solti
55 élménybeszámolót írt
55
14 éve tag
2018.02.13. 13:56
kieg: nekem a mai napig nincs feltöltve fényképem a Gopassra, szerintem nem kell...
Társkártyánál meg nem tudom, hogy opció van-e egyáltalán erre...
Előzmény: (KKy 199357)
KKy
117 élménybeszámolót írt
117
8 éve tag
2018.02.12. 20:08
Szia Dusan!

Ha jól értettem megcsináltad a regisztrációt. Ez a folyamat akkor van kész, ha az e-mailedre kapott megerősítést visszaigazoltad. Fontos, hogy fényképet is töltsél fel. Ez szükséges a kártyához. Ekkor kifizetheted a költséget ami a kosaradban már fel van tüntetve (2Euro). A Gopass kártyát ezek után postázzák részedre. Az általam utoljára, januárban rendelt kártya 10 nap alatt jött meg. Ezek szerint nem biztos, hogy megkapod a kártyát, de nyugodtan csináld meg a bérlet vásárlást és a vásárlás után fogsz kapni egy visszaigazolást az e-mailedre és a Gopass oldaladon belül "Received massages" menüpontra is. Ott megtalálod azt a nyomtatható vonalkóddal is ellátott igazolást, amit ha magaddal viszel a pályához és bemutatod a bérletpénztárnál kapsz egy ideiglenes kártyát ami olyan mint egy napijegy. Ezért 2 Eurót kell fizetni, de ha nap végén visszaadod a pénzt is visszakapod. Ha mégis megérkezik indulás előtt a Gopass kártyád, akkor nincs szükség a pénztárnál megjelenni, de én először a biztonság kedvéért akkor is elvinném magammal a kinyomtatott igazolást. A későbbiekben eldöntheted, hogy a a weblapon keresztül, vagy a sípályáknál elhelyezett automatánál vásárolod meg a napijegyet, bérletet.
remélem tudtam segíteni, ha kíváncsi vagy valamire írj rám nyugodtan, üdv: KKy
Előzmény: (Dusan 199344)
Dusan
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2018.02.12. 16:51
Sziasztok!

Először megyünk Chopokra síelni, nagyon sok szépet jót hallottam már róla!
Febr. 24-én indulunk Szegedről. Olvastam már itt sok infót a GoPass kártya rendszerről, de mégsem világos még teljesen!
Tudnátok egy kicsit bővebb infót mondani erről? A gopass honlapján beregisztráltam, kiválasztottam, hogy mit szeretnék, milyen síbérltet, hány naposat, hova.
Az lenne még további kérdésem, hogy ha megrendelem és kifizetem kártyával e-shopon keresztül akár a napokban, akkor amiket megrendeltem síbérleteket kipostázzák nekem a megadott címre?

Előre is köszönöm a segítséget és felvilágosításokat!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.