Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
husky 21
10 élménybeszámolót írt
10
14 éve tag
2010.03.04. 19:59
Megdöbbentő számomra,hogy vannak sporttársak akik csak a WEB kamera képeiböl itélik meg a pálya állapotát tévesen és emiatt sok sízőt tévesztenek meg. Ebben az esetben meg kell kérdezni, hogy ki volt kint a pályán. Én kint voltam 9-től 13-ig.A szezon egyik legjobb talaju pályája volt ma márc 4-én. Csodás sizés 5 csillagos nap volt, ezt ugy mondom, hogy 35 sínapom van Eplényben.14 nagyon enyhe nap után ez egy kész csoda. Köszönhető a sok hóágyuzásnak ratrakolásnak és a sok éjszakai munkának amit itt köszönök a dolgozóknak.
Más: ami a pálya barnás foltjait illeti ennek oka ,hogy a medencéből kiszivott vizhez némi iszap is keveredik ami olvadáskor fagyáskor kicsapodik ez látható a silécen is enyhe időben. Ennél több bajt nem okoz gond nélkűl át lehet sizni rajta.A hóvastagság fent 25-40 cm lent 50-70 cm kőzött mozog.A levegő most lehűl CSODÁS TAVASZI SÍNAPOK JÖNNEK. Jó sportolást mindenkinek!!!
Előzmény: (Komi 86566)
palya
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.03.04. 13:43
Sziasztok!

A kollégám tegnap délelőtt volt Eplényben, és azt mondta, hogy HIBÁTLAN volt a pálya, talán az egyik legjobb délelőttje volt a szezonban.
Nyilván, amikor szakad az eső, az ront a pálya minőségén, de egész jól kifagy a pálya éjszakánként.
Állítólag hóágyúzni is fognak talán már pénteken, úgyhogy március elején friss porhóban síelhetünk.
Én azt javaslom, jöjjön el mindenki még egy-két csúszásra, és nem fog csalódni.
Ez itt nem sár, nézzétek meg:
http://www.dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=44
Remélem én is kijutok még párszor, mert nagyon szeretnék...
üdv: palya
Előzmény: (Komi 86566)
Komi
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.03.04. 10:07
Elfogultak vagytok és kész!

Én a kiírásokat kritizáltam, egyébként meg egy jóbarátom volt a héten Eplényben és ugyanezt támasztotta alá. Elég csak a webkamerát megnézni: látszik a hóágyúk mellett a föld, kb. 20-40 cm lehet a hóvastagság. Másrészt meg érdekes módon levették a honlapjukról ezeket a torzított adatokat! Ennyi! KCsabika! Képzeld a Mátrában elképesztően jók a hóviszonyok és csak tájékoztatásul közlöm, hogy ott már lassan egy hete fagypont alatt és közelében van a hőmérséklet, ráadásként még egy csomó hó is esett. Ezt benézted! Ha rámszólsz miért nem megyek a Bakonyba, akkor én is rád szólok, miért nem mész a Mátrába síelni?! Nekem jó indokom van rá!

Nemfogok vitatkozni értelmetlen és felesleges dolgokon, főleg nem veletek akik mélyen elfogultak vagytok Eplénnyel szemben. Bocs, hogy bántotta az emberi jóérzésem az igaztalanság! Bocs, hogy én a realitások talaján mozgok!

Vége!
Előzmény: (KCsabika 86561)
KCsabika
301 élménybeszámolót írt
301
15 éve tag
2010.03.04. 09:00
Azt nem mondja nekem senki, hogy a Kékesen és Szentisvánon olyan csodálatos hóviszonyok lehetnek. Egészen mostanság ott is voltak plusszok. Azon már csak röhögtem, hogy ott hóágyúznak is, hiszen Eplényben a +5, 10 fokban erre nem lett volna esély. Aki annyira fenomenális érzésre vágyik az kérem ne márciusban kezdje.

2. simán lehet 1m és 40cm hó az 1-es pályán. Egyrészt ha nem lett volna 150-100 cm körül akkor mára semmi sem lenne, illetve áttolják a nem használt pályákról a maradék havat :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.