Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sítudásunk mások szerint topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
2010.12.01. 07:19
Szia Maximus!

Hű Maximus, hű vagy nevedhez. De ez nekem szimpatikus.

1. A videó jó ötlet. De ezekkel a fejkamerás megoldásokkal kivitelezhetetlen. Legalább is még nem láttam olyan fejkamerás videót, melyen úgy lenne látható a síelő folyamatos mozgása, mely alkalmas lehetne mozgásának az elemzésére. Ha valaki tud ilyenről, kérek egy linket, és revideálom a nézetemet, sőt beszerzek egy olyan fejkamerát.

2. Egy ilyen beosztás (8 - 10 opció) elkészítése, egy felkészült szakembergárda számára is komoly feladat lenne. Ha lenne egy ilyen standard, (általánosan elfogadott szabvány), még mindíg nehéz feladat lehetne saját magadat elhelyezni abban.

De az ötletbörzén erre az ötletre én 10 pontot adnék.
Előzmény: (maximus* 95336)
maximus*
95 élménybeszámolót írt
95
14 éve tag
2010.11.30. 23:56
Szerintem nem lenne rossz megoldás, ha mindenki a következő síelés alkalmával feltöltene egy olyan videót (vagy többet ;), amin jól látható, hogy milyen szinten van. A síelőn múlik, hogy mit tesz bele a videóba, mit szeretne megmutatni a fórumozóknak. E mellé társulhatna egy szélesebb skála, amin mindenki maga választaná ki a rá leginkább jellemző síelési módot. Lehetnének például hasonlóan a mostanihoz kis figurák, és mindegyikhez tartozna egy rövid leírás. Én is azt mondom, hogy minimum 8-10 opció kéne. A videót és az önkritikát látva minden fórumozó kialakíthatja a saját véleményét a másik sítudásáról.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.