Kosutka jól néz ki, egyébként Hont/Sahy ahol átmegyünk a határon.
A tányérossal nem az a gond, hogy én féltem őket, hanem a kisebbik gyerek nagyon félős és egyedül semmit nem mer elkezdeni (hanem csak amikor már biztos a dolgában).
Szóval mellette tuti ott kell lenni a felvonónál kezdetben (ma korival kárpótoltunk magunkat, magától ott sem volt hajlandó elindulni). Érdekes módon a pályán nem félt annyira tavasszal (legalábbis amikor láttam, mert én elsősorban a nagyobbik gyerekkel foglakoztam).
hori88
Nem kérdés, hogy lenne igény nálunk is síterepre. Kár viszont, hogy ilyen tőkeszegény megoldások jönnek létre. Egy nagyobb parkoló biztos nem lenne olcsó beruházás (tekintve a hely adottságait; akár 100-150m távolságra is jobb megoldás lenne mint a jelenlegi távoli parkoló), de egy része tuti visszajönne üzemeltetési költségben (hiszen a forgalmasabb napokon 3-4 extra embert igényel a szállítás).
Egyébként nem írtam le végleg a helyet (liftek jellege igazi tanulós hellyé tehetné), csak egy kicsit rá kell pihennem a tegnapi napra és most inkább elnéznék alternatív megoldások felé.
Szkíta
Az, hogy egy kifejezetten hidegebb szilveszteri napon nincs akkora tömeg annyira nem meglepő.