Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rocker sílécek - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nagyur
17 élménybeszámolót írt
17
7 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Rocker sílécek - tapasztalatok
2017.01.07. 08:30
Profik Magyarországon? Mennyi lehet? 4-5?
Persze ha szigorúan vesszük a szó jelentését. Aki abból él, hogy síel. És nem az oktatókra gondolok. Most jártam waxoltatni egy sportboltban, ahol regisztrálják, ki milyen szinten áll. A boltvezető elmondása szerint kezdők szinte nincsenek, mindenki legalább haladó, vagy profi :-)
Hiába no, kell az önbizalom. Az viszont már nem olyan egészséges, hogy a kötés erősségét is ennek függvényében fogják beállítani.

Visszatérve a rockerekhez: direkt olyan lécet kerestem, ami sokoldalú. Amivel később a gyerekeket is taníthatom, nem fáraszt, ha egész nap rajtam van. Ez pedig egy ilyen megoldásnak tűnik. Nem annyira érdekel, hogy ezt hogyan érték el, ha működik. A leírásukban pedig ott áll, hogy hosszabbat kell választani belőlük. Így nem értem, mi változik fizikailag, mert ugyan olyan hosszú élen megy, mint a nem rockeres lécek.
Akkor már a carving lécek sem kellenek, mert az is egy felesleges újítás, könnyítés. Térjünk vissza tényleg az alpesi síhez. Már aki akar. Én úgy néz ki, jól megleszek a rockeremmel egy darabig.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.