Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Klippitztörl
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Gasthof Frasswirt - egyszerű Gasthof Weinebene síterepétől 14 km-re.
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
brb
3 élménybeszámolót írt
3
3 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Klippitztörl
2025.03.18. 09:04
Jan 1-4 között voltunk Klippitzröl-ön, családi síelésnek, nemannyiraszereteksíelni 7-12 éves gyerekekkel. A cél a kék1-es pálya volt, ahol a varázsszőnyeg ingyenes, a felvonó pedig 15 Euró volt egész napra.
A varázsszőnyeg kb 20-30 méter hosszú, az egyes pálya felvonója kb 100.
Icipici csalódás volt, hogy az 1-es pálya eleje "meredek", de ez az egész síterepre jellemző, hogy persze kék, de vannak benne kemény letörések.
A meleg és csapadékhiányos tél miatt hó alig volt, az is csak a pályák egy részén, így sok helyen nem volt választás a letörés megkerülésére. A letöréseknél és a szűk a helyeken az emberek feltorlódtak és a pályát felbuckásították, ez kezdő síelőknek nagyban rontja az élményt.
Az első nap csak szőnyeg, a második nap már 1-es pálya, a harmadik nap felvittem a kicsit a 2-esre, de végül legyalogoltunk a hegyről egy óra alatt a fránya letörések miatt.
Egyrészt jó, hogy itt is van lenti kispálya kezdőknek olcsóbban, mint a teljes pálya, másrészt nekem csalódás, mert a fenti pályák túl nagy ugrás volt a kezdőknek. Valamint amikor körbesíeltem egyedül, nekem kissé unalmas volt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
KIEMELT SÍTÁBOROK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE