Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Katschberg - Aineck
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Carpe Solem Mariapfarr - 3 +1 ajándék éj akció
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5444 élménybeszámolót írt
5444
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Katschberg - Aineck
2007.03.01. 14:40
Abszolút jó hely.
Ha a pályatérképre nézünk, akkor látjuk, hogy javarészt piros pályákkal operál Katschi, de a kezdőknek, gyengébb sízőknek sem jelenthet gondot a hely. Hiszen a Katschis Kinderwelt melletti 2a és a Königswiese (2) pályái tőkéletesek számukra. Szintén hasonló adottságokkal bír az 1-es kék pálya. Ennél tőkéletesebb kezdőpályákat még sehol sem láttam, tényleg le a kalappal.
A felvonórendszer is rendben van, viszont St Margarathen felől ha megyünk az Aineckra, akkor az alsó ülésest leszámítva végig húzóliftekkel kell felmennünk a csúcsra.
Az egész pályarendszernek talán ez lehet az egyetlen mínuszpontja.
A pályák is tőkéletesek voltak; nem jégfoltokon kellett az embernek síznie és a kőkerülgetés a sípályán c. fejezet sem Katschberg sajátossága.
A hütték szuperek; Wilderer, Lärchenhof és még sorolhatnám. A Zirbét kötelező megkóstolni:) Lenn a völgyben a Katschtalerhofot ajánlom, ez Rennwegnél van, az Adeggel átellen; nagyon jó kis étterem-söröző. Mondjuk designra semmi extra, de az árak barátságosak.
Fenn a szállások, mivel gyakorlatilag mindegyik pályaszállás és ráadásul nem is akármilyen szállásokról van szó, így meglehetősen borsosak. Da völgy egyik, vagy másik oldalán (Rennweg, St Margarethen, St Micheal) már jóval barátságosabban is lehet panziókat, fogadókat találni.
A magyar ritka vendég errefelé, viszont a szokásoso német-osztrák duó mellett tengernyi holland, dán, belga, francia van itt, tehát kis túlzással egész Nyugat-Európa képviselteti magát.
Jut eszembe, nagyon hóbiztos hely, ami egy ilyen szezonban nem lehet egy utolsó szempont.
Powee: Húsvéti szünetben úgy néz ki újra kinn leszek.
Még annyit, hogy a többnapos síbérlet automatice érvényes Fanningbergre és Grosseck-Speiereckre. Mindkettő a Lungau régióban van, meglehetősen közel Katschberghez, bár a három közül mindenképpen Katschi a nyerő.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.