Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2010.02.24. 00:05
Kedves Machu,

No igen, látod ez a gond, ha hó esik akkor "igazi alpesi" hangulat van, ha pedig eső, akkor az kivétel, mert éppen "galád" az időjárás.. hát gyakran lesz ilyen kivétel, minden szezonban. Egyszerűen mert ilyen a Mátra éghajlata.

Ha hangulattévesztést emlegetsz, nos, igenis tragikomédiába illő MSZI-t alpesinek nevezni és a tőletek több mint 100 kilométerre levő 2000 méter magas Alacsony Tátra látványára hivatkozni... Special az Alacsony Tátra sem csipkés lánchegység és eszük ágában sincs alpesi jelzővel hirdetni magukat. Szóljatok nekik, hogy tőlük viszont az igazán alpesi Mátra látszik, tehát ott is alpesi a hangulat... :))) közröhej az egész. A Magas Tátra domborzatát tekintve már alpesi jellegű, de mivel kicsi hegység ezért annak sincs igazán stabil klímája. Valamiért ők sem alpesiként reklámozzák magaukat. Bőven jó nekik a saját nevük, a Tátra.

Nektek miért nem jó a Mátra?

Persze, ez a síelés alpesi síelés, de akkor ilyen alapon a dunakömlödi pálya is alpesi hangulatú amikor épp jó hó van rajta... hagyjuk ezt.

De hát úgy tűnik megéri nektek ez a propaganda, nem fogtok változtatni csak úgy. Ha húsz perces sorokat tudtok magatokhoz vonzani, akkor minek is változtatni.

Csak azokat sajnálom, akik tájékozatlanul elhiszik nektek az alpesi hangulatot aztán koppanak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.