Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.01.18. 08:30
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Végre igazán jó hírrel szolgálhatok!

Éjfél után csendesült a szél és végre be tudtuk fejezni a dupla tolókaros felvonó nyomvonalak hóágyúzását, ez hiányzott a nagyobbik hóágyús pályánk (1/A) megnyitásához eddig. Napközben még nem tudjuk megnyitni a pályát, de az első igazi esti sízéssel már tervezhetnek a "nagypálya" imádók ma este 17-től 21-óráig. Kedvcsinálónak pedig ezen az estén mindenki megkapja az idei újdonságként bevezetett csoportos esti kedvezményünket (4 fő estén 5. ingyenes), tehát egységesen 2400 Ft-os áron lehet ma este nálunk síelni.

Mindenkit arra bíztatok, hogy használja ki ezt a lehetőséget, mert ez a tél már csak ilyen, megint némi enyhülés jön. Bízunk benne, hogy a hóágyúzott pályák , mint eddig is, jól fogják bírni a strapát és a hétvégén visszatérnek a kemény mínuszok. Tehát folyamatosan nyitva vagyunk, és éjszaka még talán be tudjuk lőni a baby pályánkat is, így holnaptól a teljes hóágyúzott pályarendszer működni fog.

Szombaton hallássérülteknek szóló síverseny lesz nálunk, melyen mindenki elindulhat (részletek a honlapunkon, ill. a https://www.sportaktiv.hu-n találtok). A verseny a 2/A pálya snowtubing felőli oldalán kerül megrendezésre, tehát a fő pályánkat akadálytalanul lehet majd használni.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.