Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.01.27. 11:14
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A gyorsan reagálók megint jól járnak, ma reggelre elkészült az 1/A pálya behavazása, így este megnyitjuk azt 2 db felvonóval és pályavilágítással. Mint az elmúlt alkalommal, most is akciós lesz az első este, tehát a csoportos kedvezményes árat (baráti társaságok 4 + 1 kedvezménye, azaz 2400 Ft/fő) kapja meg minden hozzánk kilátogató. Működni fog természetesen a büfénk a melegedővel, nyitva a síkölcsönzőnk és lehet oktatásra jelentkezni a Visegrád Síiskolába is.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a pálya és a felvonó nyomvonalak frissen hóágyúzottak, ratrakolni még nem tudtuk, kisebb egyenetlenségek még előfordulhatnak rajta, a használattól viszont egyre jobb lesz, mint az a múltkor is tapasztalható volt.

Éjszaka tovább folyik a hóágyúzás, szombatra meg szeretnénk nyitni a 2/A pályát is. Ha minden jól megy vasárnapra baby pálya is lesz és hamarosan működni fog ebben a szezonban először a snowtubing pályánk is.

A gyorsan reagálok tehát megint előnyben, érdemes tehát figyelni rendszeresen a híreket.

Már félek kimondani is, talán ez már a tél kezdete Visegrádon is?! Legalább is egy hét biztosan lesz, reméljük az "égiek" is besegítenek majd egy kis természetes hóval, és így be tudjuk majd indítani a startra kész tányéros nagyfelvonónkat is. Titkon reméljük a szezon végi kokárdás síelést is, de ezt csak nagyon halkan merem kimondani.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.