Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.01.30. 10:04
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szép hét végét zártunk, ideális idővel jó pályákkal, igazi téli hangulattal, öröm volt nézni a gyerekek önfeledt örömét.

Ma is hasonlóan szép idő lesz, a pályákat, mint korábban jeleztem, egyelőre csak síszánnal tudjuk taposni, a 2/A és a bébi pálya felülete kiváló, az 1/A pedig jó. Szokás szerint este 9-ig leszünk folyamatosan nyitva, hétköznapi kedvezményes árakkal és ingyenesen használható bébi pályával. Nyitva a büfé, melegedő, sí és snowboard kölcsönző és lesz oktatás a Visegrád Síiskolában is. Ma garantáltan sorállás mentesen lehet nálunk élvezni a végre megérkezett tél örömeit.

Ma este ismét tudunk teljes kapacitással hóágyúzni, előtte ratrakolás lesz, így kedd reggelre felfrissített kiváló pályákkal várunk mindenkit. A hét végére itt a természetes hó is, így teljes kapacitással, 7 felvonóval, és reméljük a felső meredek (1) és az erdei (2) pályával együtt működni fog végre a teljes pályarendszerünk. Felhívom a figyelmet arra, hogy az árak függetlenek a felső részek nyitva tartásától, tehát azok megnyitása nem emeli majd árainkat.

Következő hét végén, pénteken (10.) este farsangi gleccser partit rendezünk hajnali kettőig a sípályákon, az elmaradt előszilveszteri buli pótlásaként is. A jelmezben hozzánk érkezőket meglepetéssel várjuk.
Szombaton (11.) kerül megrendezésre a hóhiány miatt elmaradt Hallássérültek Országos Síversenyének I. fordulója, a Duna Kupa keretén belül, melyen mindenki ingyenesen elindulhat.

Minden tél szerető embernek riadó, itt a tél, irány a magyar pályákra! Várunk mindenkit továbbra is a gyönyörű Visegrádon szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.