Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.02.21. 09:15
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Hajnalban szerencsére megállt a szél és egyből jelentősebben lehűlt a levegő, így tudtunk végre hóágyúzni, sikerült felfrissítenünk a jelentősebb igénybevételnek kitett helyeket. Az esti sízésnél egyébként már elég keményre fagyott ki a pálya, pedig akkor még 0 fok fölött volt, ez is azt mutatja, hogy a jelentős hóvastagság milyen jól tudja hűteni magát. Éjszaka tehát rendes fagy volt (-6,2 C), ami a délelőtt még biztosan érezteti hatását, így csak délutánra és főleg a pályák aljában kásásodhat a felület, de várhatóan nem mélyen.

Ennek megfelelően nem kell megijedni a napközben jelzett melegtől, az északi oldalon még természetes hó is van, a nap nem tud itt olyan szögben sütni és melegíteni mint egy déli oldalon. A teraszon, a pályák aljában már jó napsütés várható, akár le is lehet szépen barnulni, és a hőmérőnk sajnos itt méri a hőmérsékletet (árnyékban), ami akár több fokkal is meghaladhatja a pályákon mért értéket. Tehát csütörtökig még lesznek éjszakai fagyok, talán holnap éjszaka is tudunk hóágyúzni, így felkészülten várjuk a hétvégi melegebb időt, amit a pályák így biztosan át fognak vészelni. Jövő héten jön vissza a hideg és aztán meg sem állunk március 15-ig.

Azért mindenkit arra bíztatok, hogy még csütörtökig látogasson el hozzánk, mert addig biztosan jobb körülmények között lehet nálunk síelni és boardozni, ráadásul hétközi kedvezményes árakon. Működik még a snowtubing (hófánk) pályánk is és egy két használható, igaz jeges nyom, még a szánkópályán is található. Természetesen van büfé, kölcsönző és működik a sí és snowboard iskolánk is.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20120221-071758-1000.jpg
p20120221-071832-4000.jpg
p20120221-071924-3000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.