Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.02.25. 09:13
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Alapvetően pozitív beállítottságú ember vagyok, van elég baj így is az életben, miért ne nézzük csak azt a kevés jót, ami történik velünk.

Tegnap még nagy élet volt a pályákon, több iskola is volt nálunk csoportokkal, zárás után még síverseny is volt nálunk igen jó hangulattal. Az éjszaka során kijavítottuk a nagypályán keletkezett nagyobb hibákat, de már látható volt, hogy a viharos meleg széllel a legnagyobb támadás érte mini gleccserünket. Persze ezen lehetne keseregni, de a természettel úgysem tudunk és akarunk harcolni, legalább a február kitett magáért.

Ma szép időre ébredtünk, igaz fúj a szél, de mégis hamisítatlan tavasz érzés van. És még mindig egyben van a pálya! Persze a körülmények már közel sem ideálisak, de csúszkálni még lehet.

A fentiekre tekintettel szezonzáró ingyenes csúszkálást hirdetünk reggel 9-től. Ma esti sízés már nem lesz! A kölcsönzőnkben ma 50% kedvezménnyel lehet bérelni felszerelést és mindenki vendégünk egy teára, vagy forralt borra és ingyenes lesz a helyben sütött pogácsa is a készlet erejéig.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.