Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.03.08. 08:55
Sziasztok!

Gratulálok azoknak akik még mindig hisznek a visegrádi gleccserben, bár már csak páran vannak és jelentősen megfogyatkozott a használható felület, de ezek szerint még mindig élvezhető, köszönhető az elmúlt napok hidegebb időjárásának.

Kedden szokásos szezon végi munkáink során úgy gondoltam nem hagyom veszendőbe a nagy ugratóból megmaradt havat. A ratrakkal úgyis be kellett állni a "garázsba", és ha már beindítottam, még egy kis szezon záró ratrakolás még belefér. Célom az volt, hogy a pálya jobb szélén csináljak egy összekötő nyomot az ugratók alatti hófolttal, de ez sajnos teljes hosszban nem sikerült. Úgy látszik azonban így is sikerült egy élvezetes pályarészt kialakítani.

A pálya nyitva áll bárki előtt, és a hófoltsízés sport értéke vitán felül áll, úgy néz ki még ezen a héten használhatóak lesznek a megmaradt foltok.

Azért szeretnék röviden beszámolni arról, hogy több magyar pálya kisebb csodát tett ebben a hideg időben, és egy részéről személyes tapasztalatom is van. Röviden egyelőre annyit, hogy hétfőn egy szakmai továbbképzésen vettem részt Mátraszentistvánon, a Síparkban, és meglepően jó körülményekkel találkoztam. Még az 1-es piros pálya egy része is jól használható volt és azóta a körülmények még jelentősen javultak.
Tegnap egy szakmai utam vitt a Nordica (Hefa) céghez Veszprémbe, és pár kollégámmal együtt, jóvoltukból kipróbálhattuk a frissen behóágyúzott Síaréna 1-es pályáját a 4 ülésessel. Hát mit ne mondjak nagyon élveztük! Köszönet érte!

Mindenkit arra bíztatok, hogy ne essen letargiába, mert nincsen itt a meleg tavasz, elő ismét a sílécekkel! Ragyogó napsütés, frissen hóágyúzott pályák, és mindez Magyarországon?!?!ű

Aki él és mozog irány a magyar pályákra, úgyis rövid volt itthon a szezon, támogassuk részvételünkkel ezeket a hihetetlen erőfeszítéseket!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.