Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.01.26. 08:36
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka dübörögtek a hóágyúk Nagyvillámon, friss hóval árasztották el az új 3/A pályánkat és környékét, így már ott is kiváló körülmények lesznek ma. Szép napos, és nem túl hideg időnk lesz napközben, minden pályánkkal és felvonónkkal működni fogunk a snowtubinggal együtt. Ezen a hét végén a szánkózók már nem használhatják a 3/B pályát, mert azt a sízőknek adjuk vissza, így a pályatérkép szerint a 3/B pálya melletti dombon lehet szánkózni, és új terepként a Kis Villám (pályákkal szemközti domb) lejtője lesz nekik kijelölve.

Figyelem, az 1. és 2.-es pályák felső szakasza a hóágyúzott alsó részeknél gyengébb minőségű, a kölcsönzős felszereléseink csak az alsó hóágyúzott részeken használhatók, tehát a régi tányéros liften csak félútig lehet azokkal közlekedni. Kérem megértésüket!

A szerpentin út rövidebb feljárata frissen szórva, de napközben részleges jegesedés előfordulhat, javasoljuk a hosszabb fellegvár felőli szerpentin utat, mert egy esetleges megállás esetén már nehéz újra indulni a rövidebb feljáraton.

A sí és snowboard iskolánkban még van egy-két szabad időpont, a helyszínen nem tudunk mindenkit kiszolgálni, ezért javasoljuk az előzetes egyeztetést a 20/9430505 számon Lesi Feri síoktató kollégámnál. Természetesen hétköznap nincs ekkora telítettség, kérem megértésüket.

Egy igazi szép, téli hét vége előtt állunk, mindent meg fogunk tenni, hogy mindenki jól érezze magát nálunk! Vár Visegrád Vár!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.