Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.02.11. 09:10
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szép téli hétvége volt nálunk, vasárnap késő estig változó intenzitással esett nálunk a hó. Mi nem bízunk a véletlenre semmit, így egész éjszaka működtek hóágyúink, vastagítva az amúgy sem vékony hóréteget.

Ma szép időnk lesz és egész nap gyengén fagyni fog, a várhatóan kis nappali látogatottság után még kiváló pályakörülményekkel, és hangulatos zenével várjuk az esti sízésre hozzánk látogatókat. Ráadásul az új Doppelmayr tányéros liftünk és a 3/A pálya csak este lesz beindítva, ahol a snowpark nagy ugratója mini változatban már működik. Sí és snowboard iskolánk a kölcsönzővel természetesen üzemel, csakúgy mint a büfénk a melegedővel, ahol friss helyben sütött pogácsa és a forralt bor a sláger.

Mindenkit arra bíztatok, hogy még ma látogasson ki hozzánk, mert holnaptól kisebb mértékű enyhülés várható, így a mai ideális feltételek romlani fognak. A szerpentin út szórásáig csak a Fellegvár felőli hosszabb megközelítés van nyitva, a hókotrás után jelenleg még síkos a felület a rövid feljáraton, csak hólánccal járható.

Várunk mindenkit Budapesttől alig egy órára, hóágyúzott pályáinkkal szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.