Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.02.13. 08:44
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap szép téli napunk volt, a jelzett enyhülésnek nyoma sem volt, végig fagypont alatt volt a hőmérséklet és esett a hó, kb 5 cm friss hóréteg lepte be az amúgy vastagon behavazott pályákat. Működött minden szolgáltatásunk, a sí és snowboard iskolában folyamatosan folytak az oktatások, sokan ismerkedtek meg a sízés és snowboardozás alapjaival, jó volt ismét látni a sok örömteljes arcot.

Ma nálunk 0 fok körüli hőmérséklet valószínű, délelőtt esetleg kisebb hószállingózás lesz, nyugodt csendes idő várható, tehát jelentős olvadás nem lesz, az ország két szélsőséges időjárási térsége között helyezkedünk el. Működik minden szolgáltatásunk, lehet még jelentkezni sí és snowboard iskolánkba, működik a snowtubing pályánk és lehet szánkózni a pályák melletti szánkózó részen felvonó nélkül, ingyenesen. A szerpentin út rövidebb feljárata havas, téli gumival járható, de egy esetleges megállás esetén nehéz újra elindulni (kivéve hólánccal), így odafelé a Fellegvár felé vezető hosszabb szerpentin utat ajánljuk.

Éjszaka már újra fagy várható, így ratrakolás után holnap is kiváló pályákkal várjuk a hozzánk látogatókat, és a hét végéig egyre hidegebb lesz.

Várunk mindenkit Budapesttől alig egy órára hóágyúzott pályáinkkal szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.