Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2017.01.13. 13:54
Kedves bokaresz!

Amint esik egy kis természetes hó, mindig örökzöld téma a felső, meredek rész megnyitása.

Ha röviden szeretnék válaszolni, azt mondanám, hogy a pálya nyitva van, csak a felvonóját nem üzemeltetjük, egyelőre csak félútig.

Ennek több oka is van. Ezt a pályát örökségül kaptuk, és minden évben sok pénzt költünk a fenntartására, várva azt a hómennyiséget, amivel már használható. Sajnos erre egyre ritkábban kerül sor, de erőn felül mégis foglalkozunk vele. Csörlős ratrak nélkül felelőtlenség lenne a meglévővel ápolni, csak egyszer próbáltuk meg. Dobogókő azon része, ahol elmegy a Laci, ott közel sem olyan meredek, mint a mi pályánk.

Idén egyébként szívesen síelnék rajta egyet, de ehhez, higgye el, kell a 30 cm hó. Jelenleg éppen átléptük a 10 cm-t, így marad a jövő hét közepi havazás, na az már lehet, hogy elegendő lesz.

Az érdeklődőknek üzenem, hogy érdemes a honlapunk főoldalán egy Emil címet beírni, mert a nagypálya megnyitása vastag hír lesz, és akkor azonnal kell indulni, mert sajnos az állapotok ott hamar romlanak. Jó hír, hogy a felső részek megnyitása (meredek és erdei pályák) viszont nem járnak áremeléssel, pedig az üzemeltetésével járó költségek menetekre (csúszásokra) vetített összege több ezer Ft-ot is elér.

Üdv! G. Rezső
Előzmény: (bokaresz 192595)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.