Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2009.02.26. 09:53
Sziasztok!

A hó a felmelegedés ellenére jól tartja magát Visegrádon. Éjszaka a pálya széli és sajnos a Big Air ugartóból kijavítottuk a kopott foltokat és átratrakoltuk az egész pályát, kicsit ki is tudott fagyni az éjszaka.

Sajnos a tegnapi olvadás egy két helyen kimutatkozott, amit a síelők kicsit szétkentek a pályán, ezért ismét kezd halvány barna lenni egy két helyen a pálya, ilyenkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy alatta friss hóréteg van, tehát csorbítatlan a pálya használati értéke. A természetes havas meredek pálya és erdei erősen olvadóban foltos részben még használható, délután 1-től este 9-ig működik még a tányéros lift is.

Sajnos az olvadás tovább folytatódik napközben, de esténként némi fagy azért még várható, így a jobb körülmények az esti sízésnél várhatók.

Hétvégéig mindenképpen szeretnénk kitartani, sajnos a szakemberek egyelőre további felmelegedést jósolnak jövő hétre, talán ez már a tavasz előszele? Reméljük tévednek!

Ami biztos, hogy ezen a héten még lehet síelni az állítólag egyedülálló panorámájú Visegrád Nagyvillám Sípályán, úgyhogy használjátok ki ezt a talán utolsó lehetőséget. Üdv! G.Rezső
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.