Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2009.05.12. 22:49
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A gyepsízők csak a pályán aktívak, ide nem nagyon írogatnak, így úgy tűnhet, hogy nem is működik a pálya, pedig rendületlenül folynak az edzések és próbák szombaton és vasárnap délután is. Megvan végre a hétközi edzés időpontja is, szerda esténként 18-21 óráig lehet jönni a pályára, gyakorlatilag addig világos is van. Persze a pályavilágítást is be tudnánk kapcsolni, de egyelőre nincsen szükség rá.

Egyre több profi síző és régi gyepsíző is kezd rendszeresen járni hozzánk, mondják a gyepsí nagyszerű edzőeszköz és egyben sípótló tevékenység, a drága gleccserek reális alternatívája. A régi gyepsízőkkel is konzultálva nem győzöm újra hangoztatni, hogy a gyepsí egyben rendesen megtanít síelni, szigorúan kijelzi a hibákat, ezzel állandó kontroll alatt tartja a síző mozgását, és nem enged sumákolni (forgatva korrigálni az íveket és hátul terhelni). Ezzel pont a középhaladó és haladó sízők gyenge pontjaira világít rá, amit persze kicsit nehéz kezdetben elviselni, de rendszeres gyakorlás után garantált az eredmény és bizony tud sikerélményt is nyújtani. Gyakorlatilag szárazon megtanulhatod a helyes élen vezetett carving technikát és a tél kezdetével már a tudás és a jó kondíció birtokában vághatsz neki a síszezonnak. A teljesen kezdők, a hóeke kihagyásával, egyből párhuzamosan tanulnak meg kanyarodni, ezzel is gyorsítva a profivá válásukat.

Úgyhogy kedves síbarátok gyepsíre fel, irány Visegrád ahol a sízés mellett a kristálytiszta erdei levegőt és a gyönyörű panorámát is élvezhetitek.

További információk a https://www.visegrádsipalya.hu honlapon

Mindenkit várunk szeretettel!

Nagyvillám Sípálya Gyepsí Csapat
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.