Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2010.02.24. 22:07
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Három jó hírem is van!

Először is a nagy meleg ellenére egyben vannak még a pályák, bár kásás a felület, de még jól használhatók. Eső eddig valami szerencse folytán még nem esett, remélem el is kerül minket a továbbiakban is. A tartalék havunk még rendelkezésre áll, azt még nem is használtuk fel, megvárjuk hátha még esni fog és utána javítjuk még a hétvége előtt a pályákat. Esténként már nem tudunk a géppel a pályára menni, de nagyon kevesen használják, így tönkre sem tud menni a felület.

Jó hír még, hogy este folytán sikerült az elromlott számítógépünket kijavítani, így már mindenki élőben láthatja majd holnaptól a pályákat. A pályán látható foltok csak jégkásás részek, nem látszik ki a föld és a fű, a pályák használati értékét nem befolyásolják.

Harmadik jó hírünk, hogy csökkentjük az árakat holnaptól, a hétfői extra kedvezményes áron lehet a pályákat ezentúl igénybe venni. Remélem minél többen éltek ezzel a lehetőséggel, itt nálunk a meleg ellenére még tél van, a táj körülöttünk is még részben fehér.

Várunk tehát mindenkit a hétvégéig még biztosan, az előrejelzések a következő hétre pedig lehűlést jósolnak, talán visszatér ismét a tél? Hát majd meglátjuk, állunk elébe!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
https://www.visegradsipalya.hu
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.