Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2010.02.28. 08:56
Szia Mil!

Igen az egy szép nap volt, egy pár "kiválasztott" élvezhette a csúszás közben a nagypálya csodás panorámáját is. Sajnos én csak általában a nyári kaszálások alkalmával engedhetem meg magamnak, de úgy is gyönyörű.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Az éjszakai ratrakolás eredményét mindenki láthatja az 1-es és 3-as kamerákon (https://www.visegradsipalya.hu). Az 1/a pályán a hó csaknem teljes szélességben és hosszban fel lett frissítve, és köszönhetően az éjszakai hidegnek ki is fagyott. Az idő a tegnappal ellentétben ma optimálisan alakul (szombat reggel még viharos szél volt esővel), ma még a nap is előbukkan és a tavasz biztos jeleként elkezdtek csicseregni a madarak. Szivák András már 8-tól rója a köröket, egyébként a gyepsízés fő előnyeként pont a zöld erdőt és a csicsergő madarakat szokta felhozni a sízéssel szemben. A fele már teljesült, furcsa, télen nem is hiányzik a madárfüttyös erdő, de most hogy megszólaltak olyan mintha valami visszafordíthatatlan indult volna el. Azt hiszem nekünk is tudomásul kell venni ez már a tavasz! Tegnap már megjelent az első motoros csapat, virsli és tea mellett mesélte egyikük a teraszon, hogy milyen jókat is sízett itt ebben a szezonban.

Tehát emberek lécre deszkára fel, mutassuk meg a motorosoknak, bicikliseknek, hogy ma még tél az úr!

Várunk mindenkit szeretettel hétfői extra kedvezményes árakon, este pedig ne felejtsétek el, a szezon zárásaként ingyenesen lehet széttúrni a pályát az ingyenesen elfogyasztott forralt bor hatására. Szerintem jó buli lesz, mindenki ott lesz aki számít!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.