Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2010.11.26. 04:40
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Elnézést, már régen nem jelentkeztem, mentségünkre legyen mondva, ez a biztos jele annak, hogy gőzerővel készülünk a havas szezonra. Sajnos bizonyos munkákat nem lehet nyáron elvégezni, és a kollégák többsége akkor mással van elfoglalva, így marad ez az időszak.

Mint tudjátok nálunk szinte nincs megállás, a gyepsí és műanyagpályánk szinte az egész évben nyitva volt, azért a fő attrakciónk mégis a tél. Mivel most már szinte órák múlva itt az első havazás, szeretnénk egy kis meglepetéssel szolgálni, (bár a honlapot rendszeresen látogatók a fórumon keresztül már értesülhettek róla)

Tehát gyepsí szezonzárásként, és várhatóan téli szezonnyitásként, az idei első havat kihasználva szombaton mindenkit várunk szeretettel a sípályán egy kis csúszkálásra 10 órától kifulladásig. Amennyiben nem lesz elegendő hó akkor sem kell aggódni hiszen működik még a 70 m hosszú műanyag pályánk, ami szintén fehér színű, valamint a gyepsík szintén rendelkezésre állnak. Itt az igazi összehasonlításra az alkalom!

A pályák és felvonók 500 Ft/fő, gyepsí vagy síléc korlátozott számban 500 Ft/db jelképes áron vehetők igénybe. Egy forró teára mindenkit vendégül látunk. Ha bizonytalan vagy a nyitva tartást illetően, indulás előtt hívj a pálya mobil számán (20/9590213)

Az idei fejlesztésekről hamarosan részletes tájékoztatást adunk, több szolgáltatásokkal kapcsolatos meglepetés is vár idén a hozzánk látogatókra. Persze a szombati látogatók erről előbb fognak értesülni, nekik eskü alatt kell megígérniük, hogy minden ismerősüknek el fogják mondani.

Mindenkinek jó télvárást! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető https://www.visegradsipalya.hu
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.