Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
MakrayAdam
32 élménybeszámolót írt
32
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
2016.02.14. 02:33
Szia Tamás,

Köszi az észrevételt, és az aggódást, de nem kell :)

Engedek egy kis betekintést a dolgok mögé, hátha jobban érthető ez a kis tanulságos történet számomdra.

Persze lehet az Angélánk jutott stílust elitélni önmagában, de ha kontextusba helyeznénk, pont úgy szóltam hozzá, ahogy ő is bánt velünk levelezéseink során. Neki a még a legborjúlelkűbb szervezőmet is sikerült kikészítenie...

Fontos tudnod, hogy mindig meg fogom engedni magamnak azt a stílust, amit az utas is megenged velem szemben, sőt ezt meg is követelem kollégáimtól.

Mi nem hirdetünk, mint Travelex, csupán itt vagyunk fent meg a keresőn, így 99%ban szájról szájra terjed rünk, jönnek hozzánk az utasok. Ez nagyon jól működik, gyakorlatilag több tízszerese a pozitív visszajelzés a negatívnak!

Csak azért hogy több utasunk legyen, nem is akarunk olyan szervezőkkel, utasokkal viaskodni, akik az otthonról hozott problémáikat akasztják a nyakunkba egy sítúrán.

Vannak elveszett emberek (hiszem, hogy egyre kevesebben), akik nem is értik, hogy nem velünk, vagy a szolgáltatással (szállás, síterep, busz, programok) van a baj, hanem valami teljesen mással nincsenek belül kibékülve, mint pl. barát, barátnő, család, munkahely, stb..., de ezt a feszültséget mégis rajtunk élik ki. Mi elvisszük őket gyönyörű helyekre a sokszor szürke magyar télből, helyekre ahol szellemük felfrissülhet és igyekszünk az egész héten segédkezni, hogy minél jobban feloldódjanak a természeti környezetben. Van akinek túl nagy a váltás, azonnal behúzza a mosolyféket, mert túl sok neki a jóból (otthon annyira sok a feszültsége, hogy síelésre egy irreális elvárást épít fel magában). Nem viccelek, ha kint élsz régebb óta a hegyek között és sok ember jön hozzád, ezt pár másodperc alatt észreveszed.

Mi 10-30-50 fős tök ingyenes free ride túrákat viszünk, nem kis kockázattal, elékészítéssel, invesztícióval, szellemi, anyagi téren, oktatunk agyba főbe nagyon magas szinten, és a számtalan minőségi programot szervezünk utasainknak egyedül a francia utazásszervezők közül. Igyekszünk leválasztani az utasok közül az olyan embereket, akik az extra erőfeszítéseinket nem értékelik, mert ez kitolás azzal a többséggel, aki lelkes, támogat és részvételével jelzi minden évben, hogy nagyon jó, amit csinálunk. Idén +700 ember döntött így tavalyhoz képest. Ez nekem elég, tudom, hogy közelebb visszük az embereket a természethez, amire nagyobb szükség van mint valaha!

Ami biztos, hogy mi maradunk ilyenek, eredményeink ekkora létszámnál pedig bizonyos értelemben a sítársadalom tükörképét is mutatják. (Ha gondolomd szívesen leírom egy külön posztban a francia sípiac alakulását az elmúlt 15 évben, Szabó Kornél (SkiLines), Balog Balázs (Meex), Jávor Zoli (Naturelle) szemüvegén keresztül, hamár ilyen mesélősre sikerült ez a poszt is. Velük együtt 4en formáltuk ezt, és szerintem egész szép eredménnyel!

No köszi a figyelmet :)

Ádám
Előzmény: (dtamas 187545)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.