Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
MakrayAdam
32 élménybeszámolót írt
32
12 éve tag
2016.02.14. 02:33
Szia Tamás,

Köszi az észrevételt, és az aggódást, de nem kell :)

Engedek egy kis betekintést a dolgok mögé, hátha jobban érthető ez a kis tanulságos történet számomdra.

Persze lehet az Angélánk jutott stílust elitélni önmagában, de ha kontextusba helyeznénk, pont úgy szóltam hozzá, ahogy ő is bánt velünk levelezéseink során. Neki a még a legborjúlelkűbb szervezőmet is sikerült kikészítenie...

Fontos tudnod, hogy mindig meg fogom engedni magamnak azt a stílust, amit az utas is megenged velem szemben, sőt ezt meg is követelem kollégáimtól.

Mi nem hirdetünk, mint Travelex, csupán itt vagyunk fent meg a keresőn, így 99%ban szájról szájra terjed rünk, jönnek hozzánk az utasok. Ez nagyon jól működik, gyakorlatilag több tízszerese a pozitív visszajelzés a negatívnak!

Csak azért hogy több utasunk legyen, nem is akarunk olyan szervezőkkel, utasokkal viaskodni, akik az otthonról hozott problémáikat akasztják a nyakunkba egy sítúrán.

Vannak elveszett emberek (hiszem, hogy egyre kevesebben), akik nem is értik, hogy nem velünk, vagy a szolgáltatással (szállás, síterep, busz, programok) van a baj, hanem valami teljesen mással nincsenek belül kibékülve, mint pl. barát, barátnő, család, munkahely, stb..., de ezt a feszültséget mégis rajtunk élik ki. Mi elvisszük őket gyönyörű helyekre a sokszor szürke magyar télből, helyekre ahol szellemük felfrissülhet és igyekszünk az egész héten segédkezni, hogy minél jobban feloldódjanak a természeti környezetben. Van akinek túl nagy a váltás, azonnal behúzza a mosolyféket, mert túl sok neki a jóból (otthon annyira sok a feszültsége, hogy síelésre egy irreális elvárást épít fel magában). Nem viccelek, ha kint élsz régebb óta a hegyek között és sok ember jön hozzád, ezt pár másodperc alatt észreveszed.

Mi 10-30-50 fős tök ingyenes free ride túrákat viszünk, nem kis kockázattal, elékészítéssel, invesztícióval, szellemi, anyagi téren, oktatunk agyba főbe nagyon magas szinten, és a számtalan minőségi programot szervezünk utasainknak egyedül a francia utazásszervezők közül. Igyekszünk leválasztani az utasok közül az olyan embereket, akik az extra erőfeszítéseinket nem értékelik, mert ez kitolás azzal a többséggel, aki lelkes, támogat és részvételével jelzi minden évben, hogy nagyon jó, amit csinálunk. Idén +700 ember döntött így tavalyhoz képest. Ez nekem elég, tudom, hogy közelebb visszük az embereket a természethez, amire nagyobb szükség van mint valaha!

Ami biztos, hogy mi maradunk ilyenek, eredményeink ekkora létszámnál pedig bizonyos értelemben a sítársadalom tükörképét is mutatják. (Ha gondolomd szívesen leírom egy külön posztban a francia sípiac alakulását az elmúlt 15 évben, Szabó Kornél (SkiLines), Balog Balázs (Meex), Jávor Zoli (Naturelle) szemüvegén keresztül, hamár ilyen mesélősre sikerült ez a poszt is. Velük együtt 4en formáltuk ezt, és szerintem egész szép eredménnyel!

No köszi a figyelmet :)

Ádám
Előzmény: (dtamas 187545)
dtamas
53 élménybeszámolót írt
53
13 éve tag
2016.02.12. 16:45
Adam, Veletek utaztam iden franciaorszagi sielesre. Nekem semmi problemam nem volt a szervezessel, talan a szallas minosege hagyott kivanni valotaga utan,na de ez a francia partner hanyagsaganak a kovetkezmenye lehet. Meg voltam elegedve az altalatok nyujtott szolgaltatasokkal, a gazdag programkinalattal es az ar-ertek arannyal! Csak igy tovabb!!
DE
Es itt most epito jellegu kritikam kovetkezik.
Az uzenet amit Angi62 felhasznalonak valaszul kuldtel, enyhen szolva is lekezelo, kerkedo. Nem ismerem az elozmenyeket, de plane egy ilyen forumon, magatokrol allitotok ki szegenysegi bizonyitvanyt ilyen stilussal! Semmi szukseg ra! Az ugyfelekkel valo kommunikacionak nem veletlenul vannak bizonyos protokolljai, de lehetne illemszabalynak is nevezni. Ezen a teren van mit tanulni!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.