Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Dobogókő
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
katapapa
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Dobogókő
2005.02.25. 13:59
én voltam dobogókőn.
febr.13: A telefonos info ellenére nem volt ratrakolt pálya. a tapasztalható jelek szerint az előző hideg idő szíjjelvágta a hidraulikát. bizony egy garázs nem ártana. de sebaj. majd a jövő héten.
febr. 19. Telefonálás után indultunk. A telefonba azt az infot kaptuk: ratrakolt a pálya, 9 kor indul a lift. A helyszinen láttuk, a pálya félig ratrakolva, láthatólag elromlott ismét a ratrak, mert apálya közepén állt es csurgott belőle valami sárga. A lift csak 9.40 kor indult, holott az alsó állomásnál legalább 20ember várakozott. A nagyszámú kezelőszemélyzet ( 5 embert számoltam össze) nem volt igazán összehangolt a munka.
Ez azért volt zavaró, mert gyerekkel voltam,akinek segiteni kellett volna a beszálláskor. amikor kiszálltam és visszacsúsztam , hogy segitsek a gyereknek, meghallgathattam egy kiselőadást, hogy 4-5 tányér miatt nem lesz a gyerek lelkisérült.
Mindez azért zavar egy cseppecskét. Már csak azért is, mert a gyerk is teljes árat fizetett,holtt még csak 5 éves, holott aliftkezelő javasolta, hogy csak a lift alsó 1/3 részét használjuk.
Röviden ennyi lenne a véleményem. Ezen a hétvégén is megpróbáljuk. Hátha... hó már esett..
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.