Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

St. Kathrein - Hauereck

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dorfield
63 élménybeszámolót írt
63
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: St. Kathrein - Hauereck
2011.02.28. 17:43
sziasztok!
ha már ma erre a pályára esett a választásom leírom a tapasztalataimat:

Kezdjük a pálya megközelíthetőségénél. Kicsit messzebb van mint a többi síterep, nekem kb másfél óra alatt sikerült abszolválnom a távolságot. Odafele az Oberwart-Pinkafeld-Waldbach-Wenigzell-Ratten-St. Kathrein útvonalon mentem, ami a végén annyira kacskaringós volt, hogy azt sem tudtam merre van az arra...meg aztán el is mentem utána másik irányba...Visszafelé Ratten-Pöllau-Hartberg-Oberwart úton jöttem, erre sokkal jobb az út de hosszabb.

A pályák: Szélesek, nekem tetszett a meredekségük, a piros és a kék között nincs nagy különbség, szerintem kezdőként is síelhető, főleg a szélessége miatt, de a haladók is élvezhetik.A "Steilang"-nak nevezett fekete rész egy kb. olyan meredek rész mint St. Jakob-i hátsó pálya alja, vagy ha a Mönichkircheni 4-es liftnél jobbra indulunk lefele.
A térképen Sonnenhangabfartként nevezett pályarész hóhiány miatt le volt zárva, ott már lassan a tehenek fognak legelni. A csákányos lift sem ment, bár a bergfex-en úgy írták.

A hóhelyzetről...hó mint olyan, csak a pályán van, de ott elég, ma sokszor úgy éreztem túl sok is. Hét ágra sütött a nap, délutánra szép kis buckák születtek, amik ahogy az árnyék elérte az adott részt, szépen megfagytak. Napközben is ratrakoltak, bár inkább a hóágyúkat szedték össze, ennek a "mellékhatása" volt a pályák kisimítása...Jég sehol nem volt, fű sem a pályán.

Ha lenne hó, biztos, hogy mennék ide még párszor. Az egyetlen szépség hibája a helynek, hogy szerintem havazás után csak lánccal lehet felkapaszkodni azokon a zergeösvényeken amik a pályához vezetnek....

Ja és voltunk ma vagy 10-en összesen...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.