Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karbantartás, ellenőrzés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
alfer
88 élménybeszámolót írt
88
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Karbantartás, ellenőrzés
2009.02.24. 10:00
Gondoltam nyitok egy topikot, hátha valakin segítek.
Tavaly vettem egy használt lécet, bakancsot, szóval egy komplett felszerelést. Szezon végén el szoktam vinni vaxoltatni. Ezzel megnyugodtam, hogy rendben a cuccom.
Majdnem minden 7végén megyünk síelni. A múltkor észrevettem, hogy a bal lécem egyenesben, nagy sebességnél nagyon rezonál. Nem is mertem aztán gyorsan menni, gondoltam túl puha a léc. (a terhelés zöme a másik oldalra esett azon a lejtőn) Aztán később nagyon belemerültem, szuperul ment a karcolgatás. Egy pillanat alatt viszont megéreztem, hogy vmi nem stimmel, még le tudtam pillantani a léceimre, és döbbenten láttam, hogy összeakadtak, ezután jó nagyot haraptam a hóba. Fájt!
Kissé elkeseredtem, hogy kerülhettem ilyen ostoba helyzetbe, majd elkönyveltem, hogy még nagyon balek vagyok. (így is van egyébként:D)
Otthon aztán jött egy isteni sugallat, hogy hülyegyerek nézd meg a bakancsodat közelebbről. Atyaég! Szinte az összes csavarra rá kellett húznom, majdnem szétesett. A ballábas rosszabb volt. Már értettem, hogy ébredhetett öntudatra a lécem és kezdett önálló életet élni.
Kedves hóimádó barátaim: karbantartás, ellenőrzés!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.