Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hinterstoder
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alprima Aparthotel - vadiúj apartmanszálló Hinterstoder síterepétől 500 méterre
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hinterstoder
2014.02.14. 14:04
Szia! Mennyire kicsik a gyerekek? Én Murauban még nem voltam, Hinterstoder -en voltunk idén decemberben.

Tulajdonságok:
- Elég könnyű szinte pályaszállást találni, mert lemegy a pálya a faluba. Lent van sídepó, így ott lehet hagyni a lécet, haza lehet sétálni.
- Van egy "központ" a 6-os ülős lift aljánál. Ide befut több csákányos, ide jön fel a lenti kabinos ... Ez jó találkozási pont
- 3-5 éves gyerekkel aki már tud kicsit síelni szerintem nem olyan jó választás, mert olyan igazán lankás kék pálya, ami nem is túl hosszú és ülős lift van mellette nem nagyon van. A 9, 14 és 5-ös melletti kéket csákányos lift szolgálja ki. Van szőnyeg is, de az inkább teljesen kezdőnek való (+mindkettő szülőnek kell valami jegy, mert a teljesen kezdő rész a középállomásnál van, vagy lehet ott is lakni hotelben, visz fel út csak parkolni nem nagyon lehet fent).
- 6-10 éves gyerek, aki már kicsit jobban síel, neki már tökéletes. Kék 3-as, 3-4, 3-5a kombinációk is mehetnek a hatos ülőssel vagy a kabinossal. Plusz ugye nem kell venni neki csak a 2Eu/nap jegyet (ami azért nem mindegy).
- Piros 1-es elég széles, nap végén akár le is tud rajta síelni, csak nézzétek meg előtte, mert pár letörés van benne, bár általában ki lehet őket kerülni síutas lankán.

Szóval ha Mátraszentisvánon lecsúszik a gyerek "egy huzatra" tetőről az aljára, akkor jó lehet Hinterstoder. Ha meg meg áll, 3-4 szer MSZI-n, akkor jobb ha van valami rövidebb, esetleg jó lankás kék pálya ülős lifttel, ami mellett tud "pörögni" és biztonságban érzi magát az elején, ha belejött utána lehet barangoni. Ha nem zavar a csákányozás Hinterstoderen is van ilyen, a 14-es.

Megj.: A lankás kék pálya + ülőlift kombináció kiemeléséért lehet megköveznek majd itt páran. De kisgyerekkel, 30+ EU-s napijegyárak mellett én nem szeretek annyira naphosszat csákányozgatni ...
Előzmény: (Réka 169705)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.