Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonváró csevegés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Klara
89 élménybeszámolót írt
89
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szezonváró csevegés
2009.10.11. 17:41
A szezonvárás nálam is virtuális síeléssel telik, bár kicsit másképp. Nem annyira síelős videókat szoktam nézni, hanem az Interneten böngészem a síterepeket, megnézem mindenféle szempontból, válogatok a szálláslehetőségek közül, beazonosítom a fellelhető összes térképeken, különösen a műhold felvételeket szeretem. A pályarendszereket is mindig áttanulmányozom a Google térkép műhold felvételein. Még ha csak nyári felvételek vannak, akkor is érdekes beazonosítani a felvonók vagy a sípályák helyét. Az induló vagy a hegyállomások épületéből, vagy az erdős területek nyílegyenes irtásaiból egész jól meg lehet úgy a felvonókat, mint a hozzá tartozó sípályákat találni. A rétegvonalas ábrázoláson is ellenőrzöm a szintkülönbségeket.
Nagyon hiányolom, illetve nagyon örülnék, ha az útvonal térképekhez hasonlóan műhold felvételeken is láthatnánk a sípálya rendszereket, a felvonók és pályarendszerek jelölésével. Ha netalán valaki tud arról, hogy ilyesmi már létezik, feltétlenül jelezzétek!
Természetesen a kiválasztott síterepek honlapjait is keresztbe-kasul átböngészem, fényképalbumokat, videofelvételeket, web-kamerákat nézegetek, a vonatkozó fórum hozzászólásokat olvasgatom. Egy hónappal az odautazás előtt meg az időjárás jelentéseket bújom.
Majdcsak eljön már a síelés ideje!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.