Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc oktatáshoz

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síléc oktatáshoz
2010.01.09. 08:23
Szia mgy!

A topikod címe „Síléc oktatáshoz”. És bár leírtad, csak kevéssé vélem érteni a problémádat.

Kérhet az ember tanácsokat, de a síelés tengernyi irodalmára, különböző írott és online orgánumokra tekintve úgy tűnhet, hogy a tenger minden cseppje egyformán fontos lehet. Az így összeállt menetrend aztán annyi hasznavehetetlen véleményt produkál, hogy a kulcs momentumokat már nem is lehet észrevenni. A tenger néhány „cseppje” azonban különös jelentőséggel bír, (a síelésnek vannak bizonyos törvényei és minden egyéb mellett ezek a legfontosabbak).

Ha hatékonyan akarsz tanulni, illetve, ha hatékonyan akarod (majd) használni, amit megtanulsz, akkor először válogasd ki az igazi tényeket, az ellentmondó diribdarab információk és vélemények közül. Ha komolyan gondolod a kérdéseidet, ezt a (saját) munkát nem érdemes megspórolni.

„De ez milyen cél?” Kérdezed. Túrasí, vagy piskóta, ezt neked kell eldönteni.

„El lehet sajátítani a hibátlan technikával való síelést maradéktalanul?” Nem lehet. De lehet törekedni rá. A jó felszerelés (piskóta) pedig nagyon tud ebben segíteni.

„Egyre növekvő csodálattal néztem a szépen, összezárt lábakkal, régi stílusban síző sporttársakat. Én is akarok ilyet! :)” Az állandóan fejlődő felszerelések állandóan maguk után vonják a síelés technikáinak a fejlődését is. Ezt lehet akár figyelmen kívül hagyni, kérdés, hogy érdemes –e? Ha a régi stílus van a szívedben, válaszd azt.

Az a kérdés, hogy mit mond az eszed, hová húz a szíved?

Síelős barátsággal:
Replaci
https://www.kanyarsiklub.hu
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.