Menü ≡

Krynica síterep leírás galéria értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Krynica
Üzenet szövege
Feladó:  SíManFérfiHaladó síelő
Dátum: 2013.03.26. 19:39
(Üzenetazonosító: 158191)
SíMan Hozzászólások: 424
Regisztrált: 2007.02.21.
67 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Vasárnap végre láttam Krynicát napsütésben is! Fantasztikus síelés sikeredett, tökéletes feltételek mellett: napsütés, -5, -8 fok, előtte esett friss hó, amelyet szépen eldolgoztak,kevés ember, jó pályák! A háttérben még a Magas Tátra vonulata is látszott. A feketének minősített erős piros pályán is remekül lehetett menni, nem volt összetúrva, volt hely bőven, lehetett "élezni" a helyzetet. Az ismerősöm, akivel voltam most volt itt először és vagy 10x elmondta: nem gondoltam, hogy ilyen jó hely, milyen jók a pályák, milyen változatos és kultúrált az egész!
Korábban a GPS Bártfa előtt mindig levitt és egy alsóbb rendű úton közelített a határhoz, amelyen alig lehetett haladni a nagy hó miatt. Most úgy döntöttem nem megyek a GPS szerint, hanem maradok a Bártfára vezető úton. Mit ad Isten, nem volt hosszabb és végig letakarított úton, gyorsabban lehetett haladni. 3 óra alatt ki is értünk. Sajnos vasárnaptól ott is inkább eső fog esni az előrejelzések szerint, így lehet az utolsó csúszásom volt ebben a szezonban.
Alsó állomás Lengyel hütte a csúcson A kedvenc piros pálya A fekete pálya Háttérben a Magas Tátra Felső állomás A kék pálya teteje A kék pálya vége Hütték a csúcson Párhuzamos liftek

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »