Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2023.02.09. 11:45
JaniJuli!


Ha visszanezed akkor az egesz gondolt sor onnet indultki hogy a Gabocza fel tett egy szep videot gyunyoru egy versenysielo szep iveken megy lazan edzeskent..Erre en beirtam milyen szep a stilus amit egy hozzerto cacsak 5 csillaggal jelolhet../szep almom hogy valaha hasonloan sielni csak hasonloan../....Erre Te beszoltal mika hibai...Neked fogalmad sincs arrol amit csinal de alapfogalmad sincs a ...Te is tudod Te is olyan talpon sielo vagy aki mar azt hiszi, elen megy a ..lattam a videoidat regen irtam is ra aztan le is vetted gyorsan a YOUTUB-rol..


Szoval a tetejn mesz neha dulongelsz mint enyhe szelben a buzakalasz es azt hiszed hogy ez carving..NEM AZ!! A tidomnyos szinten eloadott zagyvasag az ATTOL MEG ZAGYVASAG!!

Konyvet is irtal ...te jo eg csak abbolne probaljanak tanilni...miert is irom??ezt ??-azert mert az elozo leveled vegen ..beirtad nem minden karvingnal rug vissza a lec...persze hogy nem a Tiednel foleg nem...

De igazabol ott kezdodik a sieles az adja a tempot.ahogy visszarug fordulni kell megint ..Te csak ugy csuszkalsz mint amikor a lassu lavina elindol mesz kicsit jobbra es balra..NA EZ NEM CARNING ez csuszkalas!!


Bocs turtoztettem magam de amiket itt irkalsz az nagyon gaz..

Amugy ertelmes intelligens ember vagy csak a sieles rol fogalmad sincs ezen a szinten...

Endre
Előzmény: (JaniJuli 217908)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.