Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonkezdet / Szezonzárás napja a síterepeken

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szezonkezdet / Szezonzárás napja a síterepeken
2014.08.28. 22:13
Az esti séta kultikus dolog, főleg így a szezon elején karácsony tájékán. Sajnos itt kevésbé van lehetőség ódon falak mentén ezt megtenni.
Ezen kívül nálunk eddig elvárás a Bauernhof jelleg, és habár ez a kritérium most nem teljesülne, de szerencsére a közvetlen közelben van pár.

Arra még nem tudtam rájönni, hogy a Saalbach-Leogang pályarendszer részét képező, településrész (Rain) mentén futó Krallerhoflift a teljes árú jegyen kívül használható-e más módon, ugyanis van a leogangi völgyben futó húzós liftekre egy különálló kedvező tarifa (14,5 EUR/nap), de pont ez a karnyújtásnyira lévő lift nincs felsorolva benne.

A környék ár/érték arányában szinte verhetetlen helye a kb. 30 km-re lévő Lofer családi síterep, mert ott a családi jegyárak terén elég nagy kedvezmények vannak és most már elég modern liftekkel is rendelkezik.

Az általad említett Hinterreitet is sokszor nézegettem már, főként, hogy a válogatottak is gyakran megfordulnak ott az elkülönített versenypályán.

Tavaly nagyon rossz volt az Alpok északi oldalának időjárása síelés szempontjából. Remélem nem ismétlődik meg, bár amilyen szeszélyessé vált az időjárás, az elmúlt hónapok csapadékosabb és néha átlagnál hűvösebb időszakai egyszer majd "bepótlódnak" és akkor kapjuk majd a meleget, amikor már nem számítunk rá.
Előzmény: (Stani 172949)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.