Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boldog karácsonyt!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Boldog karácsonyt!
2014.01.01. 09:14
Bélapó!
A te fád szerencsés. A földlabdás fák a hiedelemmel ellentétben döntő részben pusztulásra vannak ítélve. Ha bevisszük a fát a szobába olyan hősokkot kap, hogy azt nem nagyon éli túl. Tudni kell bánni a fával, de erre sokszor nincs lehetőség.
A fogyasztói társadalom, mint azt már régen megírta az a szakállas muki, aki ott függött minden általános iskolás teremben, legfőbb szabályozója a piac. Az elrendezi a dolgokat. Értéket munkával lehet teremteni. Egyéb, hosszútávú és legális megoldás nem létezik.
A fogyasztói társadalom hulladékának leélése nem értékteremtő tevékenység, mert ha eljön a hiány, akkor nincs mit "felhasználni". Akkor jön a busz, s nincs autó.
Kezeljünk mindent a helyén. Mindent mi dolgozók teremtünk meg, (s a költségek az árban meg is jelennek) de sajnos megteremtett értékeink felhasználása már nem mindig tőlünk függ.

Mellesleg ezek a fák direkt erre a célra kerülnek "tenyésztésre", ha nem vennénk meg őket, nem is léteznének. Hasonlóan ahhoz a sok-sok egyéb termékhez, amelyet csak fogyasztási célból termelünk. A "zöld" ember is károsítja környezetét, csak elvakultságában sokszor ezt nem veszi észre.
Az ünnepi hangulatban nem akartam ezt ilyen belerondítóan leírni, de ez az évem más lesz.

Csabor az élvezeti síelő és tárgyszerű
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.