Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről
2012.05.02. 13:19
A konferencia tanulságainak összegzése még tart, de az már határozottan kirajzolódik, hogy melyek azok a kérdéskörök, melyeket érdemes hosszasabban kielemezni ( ezek egy részét alig érintette a tanácskozás ).

Egyik ilyen kérdéskör a védőfelszerelések kérdése. Egyáltalán, milyen védőfelszerelések vannak, milyen különbségek vannak, mikor, mit kell használni, van ami felesleges?

Másik, sokakat érdeklő téma: Európai Egészségbiztosítási Kártya melyik országban, mikor, mire használható, mikor kell kiegészítő biztosítás, síoktatóknak milyen biztosítás a legoptimálisabb?

Egyáltalán nem érintettük az egyéni ( nem szervezett keretben ) sízés balesetvédelmi kérdéseit. Konkrétan, milyen bemelegítő gyakorlatokkal előzhetők meg a sérülések, mire figyeljünk saját gyermekünkkel való együtt sízés esetében, hol juthat információhoz egy átlagos síző?

Nehéz kérdés, hogy milyen formái vannak és milyen formái lehetnének a balesetvédelmi kérdések tudatosításának? Ismeretterjesztő könyv, számítógépes játékok, elrettentő kisfilmek készítése? Kinek éri meg ilyen anyagok elkészítése, ki készítsen ilyen anyagokat?

Terveink szerint az ősszel többek közt ezeket a témákat is szeretnénk átbeszélni.
Ha valakinek ezzel kapcsolatban vannak ötletei, vagy akár előadást is vállalna, kérem írjon a feher@skioutlet.hu címre.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.